Whoehoe, Banger Sisters viert in augustus haar 8e verjaardag! Als dát geen reden is voor een feestje… dat vinden wij nu ook! En daarom gaan we in deze feestmaand elke dag –ja, je leest het écht goed, elke dag!- een mooie prijs weggeven en sluiten we af met een superwinactie. Vandaag maak je kans op het boek Rozenlaan 10 van Angelique van Dongen! Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!


Rozenlaan 10 van Angelique van Dongen
Annemarie is de eigenaresse van de prachtige villa aan de Rozenlaan nummer 10. Nadat zij weduwe werd heeft ze de villa laten verbouwen en er appartementen van laten maken. Die verhuurt zij aan Roza, verloskundige van beroep en aan Abby, eigenaar van een boekenwinkel en aan Berdine. Zij gaat de villa echter verlaten omdat ze gaat trouwen met Johan. Annemarie gaat de verdieping die Berdine verlaat, verhuren aan Klaas. Een rustige man, die vaak thuis werkt voor zijn baan in de ICT. Althans dat is wat hij iedereen vertelt. De relatie die Annemarie sinds een tijdje heeft met Ron, brengt regelmatig ergernis met zich mee. Haar zoon Robin is het niet eens met de relatie die zijn moeder heeft met Ron. Hij vindt hem een oplichter en een profiteur. Hij probeert zijn moeder te overtuigen dat ze hun relatie moet beëindigen voor het te laat is, maar de liefde en aandacht die Annemarie krijgt van hem, maakt haar blind. Ook Roza en Abby hebben zo hun vraagtekens bij Ron door dingen die ze opmerken. Maar ook naar hen wil Annemarie niet luisteren. Tot op een dag Roza geconfronteerd wordt met wie Ron werkelijk is en wat hij doet. Is het te laat Annemarie te redden?

Ellessy ~ 9789036433556 ~ 324 pagina’s ~ € 25,00

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Rozenlaan 10 naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 6 september 2018

written by

4 reacties op Banger Sisters 8 jaar! Win Rozenlaan 10 van Angelique van Dongen!

  1. Zou fijn zijn om dit boek te winnen, heerlijk voor de komende herfst, sávonds lekker warm binnen, een prachtig boek Rozenlaan 10 om te gaan lezen.
    Het lijkt me een bijzonder, mooi eigentijds boek om van te gaan genieten.
    Ik heb al meerdere boeken van Angelique gelezen, de biep heeft ze hier ook gelukkig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.