Whoehoe, Banger Sisters viert in augustus haar 8e verjaardag! Als dát geen reden is voor een feestje… dat vinden wij nu ook! En daarom gaan we in deze feestmaand elke dag –ja, je leest het écht goed, elke dag!- een mooie prijs weggeven en sluiten we af met een superwinactie. Vandaag maak je kans op het boek Tannie Maria en de demonische monteur van Sally Andrew! Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!


Tannie Maria en de demonische monteur – Sally Andrew
In Tannie Maria en de demonische monteur raakt onze heldin Tannie Maria – receptenschrijfster en speurneus – nog voordat ze haar Chocolade Venustaart uit de oven kan halen alweer verwikkeld in een nieuw mysterie.
In dit geweldige vervolg op Recepten voor liefde en moord wordt Bushmen-leider Slimkat vergiftigd met honing-mosterdsaus op de koedoesosaties. Maria verdenkt de blanke veebaron, wiens land door het Hoge Gerechtshof is toebedeeld aan de Bushmen. Agent Henk Kannemeyer is bang om zijn vriendin Maria kwijt te raken en eist dat ze zich niet meer met speurwerk bezighoudt. Tannie Maria is echter vastberaden om erachter te komen wie het op Slimkat heeft voorzien. Bovendien heeft Maria ook nog wat persoonlijke zaken te onderzoeken, want ze is ervan overtuigd dat Henk iets voor haar verborgen houdt..

Orlando ~ 9789492086525 ~ 400 pagina’s ~ € 19,95

Ook kans maken op deze gave prijs? We mogen maar liefst drie exemplaren weggeven!
Stuur een mail met als onderwerp Tannie Maria en de demonische monteur naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 26 augustus 2018

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.