Whoehoe, Banger Sisters viert in augustus haar 8e verjaardag! Als dát geen reden is voor een feestje… dat vinden wij nu ook! En daarom gaan we in deze feestmaand elke dag –ja, je leest het écht goed, elke dag!- een mooie prijs weggeven en sluiten we af met een superwinactie. Zo maakte je kans op een Silky Secret Set van Kneipp! Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Bij feest hoort cadeautjes en verwennen en dan denken we bij Banger Sisters natuurlijk meteen aan onze vrienden van Kneipp! Ter ere van onze 8e verjaardag mogen we van Kneipp maar liefst drie heerlijke Silky Secrets Sets weggeven. We zetten even voor je op een rijtje wat er in deze verwenset van Kneipp zit:

Silky Secret Set van Kneipp
Silky Secret douche foam 200 ml
Verwen jezelf met de rijk schuimende Kneipp® Douche foam Silky Secret. Een verzorgende en voedende foam verrijkt met hoogwaardige melkproteïnen en natuurlijke oliën. Het zijdeboombloesemextract creëert een bijzonder zachte en luxueuze geur. Net als alle andere Kneipp producten biedt deze foam een uiterst milde verzorging zonder conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën.

 

Silky Secret body lotion spray 200 ml
Een zachte huid in een paar seconden. De verzorgende lotion met zijdeboombloemextract en melkproteïnen zorgt voor een voelbaar zachte en soepele huid, zonder plakkerig gevoel. De innovatieve textuur trekt snel in en voedt intensief. Ideale dagelijkse huidverzorging. Sprayen, verzorgen en klaar!

 

 

Silky Secret body crème 200 ml
Een zijdezacht verwenmoment met de exclusief voedende Kneipp® Body crème Silky Secret. Deze voedende crème met melkproteïnen, zijdeboombloesemextract en vitamine E zorgt voor een zijdezachte streling op je huid. De crème trekt snel in zonder plakkerig gevoel. Geschikt voor de normale tot droge huid.

 

 

 

Deze heerlijke Silky Secret Set van Kneipp heeft een totale waarde van € 27,97

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de Silky Secret Set van Kneipp komt zo snel mogelijk jullie kant op!
* Sonja uit Amsterdam
* Heidi van den Broek
* R. Zwiers

Niet gewonnen? Naast bovenstaande heeft Kneipp nog meer heerlijke Silky Secret producten.
[bol_product_links block_id=”bol_5b86de2bd2379_selected-products” products=”9200000061052101,9200000060439576,9200000060439572″ name=”Silky Secret Kneipp” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.