Hieperdepiep hoera… Banger Sisters vierde heel augustus haar 9e verjaardag! En dat was vooral boffen voor onze lezers, want we gaven bergen prijzen weg. Elke dag hadden we een nieuwe winactie en natuurlijk sluiten we deze feestmaand af met een dag vol winacties én super-te-gek-gave cadeaupakketten. Vandaag maak je kans op de eerste druk van Sjadajaël deel 1 & 2 van Theo Barkel! Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

Sjadajaël * deel 1 ~ Genadeval – Theo Barkel
Na een avond stappen wordt Shea met en vreselijke kater wakker. Aanvankelijk weet hij niet wat er gebeurd is, maar als de waarheid langzaam tot hem doordringt lijkt er geen ontsnapping meer mogelijk te zijn uit zijn duivelse situatie. Alles wat er tussen hem en de eeuwige verdoemenis in staat, is een excentrieke priester.

.

.

Sjadajaël * deel 2 ~ De Schaduwmachten Van Mathhamor – Theo Barkel
Het eerste deel droeg de titel Genadeval en vertelde het verhaal van Shea O’Croft, een jongeman die op het eerste gezicht het slachtoffer lijkt te worden van duistere machten na een avondje flink stappen. Er blijkt echter veel meer aan de hand te zijn….Nu eindelijk in Sjadajaël, De Schaduwmachten van Mathhamor, kan men lezen hoe het verder gaat met Shea O’Croft en zijn vrienden, want dit lang verwachte tweede deel gaat verder waar het eerste deel ophield, om zijn vrienden te redden zal Sjadajaël zich in de diepste krochten van de onderwereld moeten wagen en het opnemen tegen de Schaduwmachten van Mathhamor.

Ook kans maken op deze mooie prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Sjadajaël naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 7 september 2019

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.