Hieperdepiep hoera… Banger Sisters viert heel augustus haar 9e verjaardag! En dat is vooral boffen voor onze lezers, want we gaan bergen prijzen weggeven. Elke dag hebben we een nieuwe winactie en natuurlijk sluiten we deze feestmaand af met een dag vol winacties én super-te-gek-gave cadeaupakketten. Vandaag maak je kans op kaartjes voor de film Celle Que Vous Croyez! Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

Celle Que Vous Croyez
Celle Que Vous Croyez is een spannend Frans drama, waarin vijftiger Claire (een ijzersterke rol van Juliette Binoche) zichzelf na een gestrand huwelijk weer moet herpakken. Een film over liefde, ouder worden en zelfacceptatie, naar de gelijknamige roman van Camille Laurens.

Juliette Binoche schittert als Claire, een gescheiden vijftiger met een succesvolle carrière als docent. Nadat haar jonge geliefde Ludo (Guillaume Gouix) haar laat zitten, doet ze zich online voor als iemand anders om hem te begluren. Claire verandert online in Clara, een prachtige jonge vrouw van 24. Wanneer Claire in contact komt met Ludo’s vriend Alex (François Civil), vallen de twee al snel als een blok voor elkaar. Ook al speelt alles zich af in een virtuele wereld, de gevoelens zijn levensecht. Maar wanneer Alex aanstuurt op een ontmoeting, weet Claire zich geen raad. Celle Que Vous Croyez is een romantisch en spannend verhaal waarin realiteit en leugen steeds meer in elkaar overlopen.

Na onvergetelijke rollen in The English petient, Chocolat en Trois Couleurs voegt Juliette Binoche met Celle Que Vous Croyez wederom een indrukwekkende rol toe aan haar oeuvre. De Franse actrice was de afgelopen jaren volop in de Nederlandse filmtheaters te zien; ze speelde onder andere in Ma Loute van Bruno Dumont, Doubles Vies van Olivier Assayas en High Life van Claire Denis.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier alvast de trailer.

We mogen maar liefst drie keer een set met twee filmkaartjes en een filmflyer van Celle Que Vous Croyez weggeven! Ook kans maken op deze mooie prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Celle Que Vous Croyez naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 1 september 2019

written by

2 reacties op Banger Sisters 9 jaar! Win kaartjes voor de film Celle Que Vous Croyez!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.