Hieperdepiep hoera… Banger Sisters viert heel augustus haar 9e verjaardag! En dat is vooral boffen voor onze lezers, want we gaan bergen prijzen weggeven. Elke dag hebben we een nieuwe winactie en natuurlijk sluiten we deze feestmaand af met een dag vol winacties én super-te-gek-gave cadeaupakketten. Vandaag maak je kans op Mag ik naast je zitten van Sarah Weeks & Gita Varadarajan! Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

Mag ik naast je zitten – Sarah Weeks & Gita Varadarajan!
Ravi is nogal vol van zichzelf. Op zijn school in India was hij immers de beste leerling, het lievelingetje van de leraren en een voorbeeld voor zijn klasgenoten. Maar al de eerste dag op zijn nieuwe school in Amerika komt hij erachter dat hij zijn ideeën over zichzelf moet herzien…
Joe woont al zijn hele leven in hetzelfde stadje, maar ook zijn schooljaar begint anders dan normaal: zijn vrienden zijn verhuisd en hij moet het alleen zien te redden, terwijl hij sociaal niet de handigste is. Dat zijn moeder in de schoolkantine werkt, helpt ook niet mee.

Ravi en Joe lijken in niks op elkaar – denken ze. Maar ze hebben al snel een gezamenlijke vijand, én een missie: om hun leven weer op de rails te krijgen.

Ook kans maken op deze mooie prijs? We mogen maar liefst drie exemplaren weggeven!
Stuur een mail met als onderwerp Mag ik naast je zitten naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 18 augustus 2019

written by

3 reacties op Banger Sisters 9 jaar! Win Mag ik naast je zitten van Sarah Weeks & Gita Varadarajan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.