Bij Banger Sisters wordt deze laatste maand van 2022 één groot feest, want heel december vieren we het Banger Sisters Super Sneeuw Spektakel! In deze feestelijke decembermaand gaan we zoveel leuke cadeautjes weggeven, daar ga je deze winter vanzelf warm van worden. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op Godmersham Park van Gill Hornby! Lees snel verder en kijk wat je moet doen om kans te maken!

Godmersham Park – Gill Hornby
Hornby schetst een prachtig portret van de familie Austen in Godmersham Park en de liefdes en problemen van een jonge vrouw in de 19de eeuw.

Op 21 januari 1804, een ijskoude avond, arriveert Anne Sharp om halfzeven op de trappen van het landhuis Godmersham Park. Hoewel ze een verwende en stadse opvoeding heeft genoten, heeft ze geen andere keuze dan haar diensten aan te bieden als gouvernante van de jonge Fanny Austen. Ze maakt daarna deel uit van de familie boven, maar ook van de vele bedienden beneden in het huis, terwijl ze steeds weer moet bewijzen dat ze de ideale docent is voor het meisje. Ze geniet van de uitjes en de feesten, valt voor de charmes van oom Henry, en bouwt een langdurige en warme vriendschap op met tante Jane. Maar hoelang houdt Anne Sharp haar façade vol: wanneer zal ze moeten laten zien wie ze echt is?

Ook kans maken op deze gave prijs? We mogen maar liefst 5 exemplaren weggeven!
Stuur een mail met als onderwerp Godmersham Park naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 23 december 2022

written by

2 reacties op Banger Sisters Super Sneeuw Spektakel ~ Win Godmersham Park van Gill Hornby!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.