Bij Banger Sisters wordt deze laatste maand van 2022 één groot feest, want heel december vieren we het Banger Sisters Super Sneeuw Spektakel! In deze feestelijke decembermaand gaan we zoveel leuke cadeautjes weggeven, daar ga je deze winter vanzelf warm van worden. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op Home Paradijs van Knisper Fogata. Lees snel verder en kijk wat je moet doen om kans te maken!

Home Paradijs – Knisper Fogata
Home Paradijs lijkt zo ideaal, maar hoe langer Elodie en haar zus er verblijven hoe meer zij ontdekken dat ze in de armen gelopen zijn van ouderenuitbuiters.

Na haar heupfractuur besluiten Marie en haar vrijgezelle zus Elodie om naar een verzorgingshuis te gaan. Zij vinden een geschikte plek in de rand van Brussel, dicht bij de woning van Maries kinderen. Zo hopen ze zelf nog te kunnen genieten zonder hen tot last te zijn. De zorgvilla Home Paradijs voldoet aan al hun wensen. Maar hoe langer ze er verblijven hoe meer zij ontdekken dat ze met open ogen in de armen gelopen zijn van ouderenuitbuiters. Kan iemand hen nog helpen om uit dit web te geraken?

Home Paradijs is gedeeltelijk gebaseerd op waargebeurde feiten. Het laat je meeleven met ouderen en ondergaan wat zij meemaken. Misschien helpt hun ervaring ons bij het goed plannen van een zo onbezorgd mogelijke oude dag.

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Home Paradijs naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 19 december 2022

written by

2 reacties op Banger Sisters Super Sneeuw Spektakel ~ Win Home Paradijs van Knisper Fogata!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.