Bij Banger Sisters was de laatste maand van 2022 één groot feest, want heel december vierden we het Banger Sisters Super Sneeuw Spektakel! In deze feestelijke decembermaand gaven we zoveel leuke cadeautjes weg, daar ging je vanzelf warm van worden. Bij deze winactie maakte je kans op een BaByliss Curl Secret 2 Automatische Krultang! Heb je ook meegedaan, kijk dan snel of je hebt gewonnen!

BaByliss Curl Secret 2 Automatische Krultang
De BaByliss Curl Secret 2 is dé krultang die het haar volledig automatisch krult! Deze krultang behoort tot een breed Curl Secret serie van BaByliss. Creëer op een eenvoudige en veilige manier de meest schitterende krullen die de hele dag blijven zitten met een langdurige fixatie. De keramische coating zorgt voor zachte en glanzende krullen. De krultang is geschikt voor middellang en lang haar.

Wanneer de krul is gecreëerd zal het geluidssignaal dit aangeven. De BaByliss Curl Secret Ionic heeft een ionische functie. Dit voorkomt statisch haar en geeft je haar een natuurlijke glans. De temperatuur van de Curl Secret is aan te passen aan jouw haartype en met de ingebouwde timer bepaal je eenvoudig welk type krullen je wilt maken; grof, compact grove krullen, compacte krullen of waves. Met behulp van een geluidssignaal weet je precies wanneer jouw krullen klaar zijn. De temperatuur instellingen zijn aan te passen aan het haartype; 190°C voor dun tot normaal haar en 230°C voor normaal tot dik haar.

Gefeliciteerd Jamilla uit Roermond, de BaByliss Curl Secret komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Niet gewonnen maar wil toch deze BaByliss Curl Secret graag hebben? Bestel ‘m snel via deze link:

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.