Bij Banger Sisters was de laatste maand van 2022 één groot feest, want heel december vierden we het Banger Sisters Super Sneeuw Spektakel! In deze feestelijke decembermaand gaven we zoveel leuke cadeautjes weg, daar ging je vanzelf warm van worden. Bij deze winactie maakte je kans op een Banger Sisters tas vol Côte d’Or mini Bouchée. Heb je ook meegedaan, kijk dan snel of je hebt gewonnen!

Banger Sisters tas vol Côte d’Or Mini Bouchée!
Merry Christmas… op deze kerstavond geven we een wel hele lekkere prijs weg! Je kan namelijk kans maken op een originele Banger tas die gevuld is met maar liefst een hele kilo Côte d’Or Mini Bouchée!

Deze mini Bouchées zijn bonbons met een heerlijke vulling van praliné en ze zijn overgoten met een laagje melkchocolade van Côte d’Or. De chocolade van Cote d Or is naast lekker ook wel verantwoord, want samen met Cocoa Life bouwen ze aan een duurzame toekomst van cacao. De mini Bouchées zijn per stuk verpakt dus ideaal om mee te nemen of uit te delen, maar je kan ze natuurlijk ook allemaal zelf opeten… dat wordt eindeloos genieten!

Gefeliciteerd Ria van der Zanden, de Banger Sisters tas vol Côte d’Or mini Bouchée komt zo snel mogelijk jouw kant op!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.