Bij Banger Sisters wordt deze laatste maand van 2022 één groot feest, want heel december vieren we het Banger Sisters Super Sneeuw Spektakel! In deze feestelijke decembermaand gaan we zoveel leuke cadeautjes weggeven, daar ga je deze winter vanzelf warm van worden. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op De Paarse Engel van Era Richmen!  Heb je ook meegedaan, kijk dan snel of je hebt gewonnen!

De Paarse Engel – Era Richmen
Na zijn laatste missie neemt geheim agent Jim Matteos een aantal maanden vrij om zaken uit zijn verleden te verwerken en na te denken over zijn toekomst. Aan zijn verlof komt abrupt een einde wanneer Jorge Herreira, een berucht drugscrimineel, op spectaculaire wijze uit de zwaarbewaakte San Quentin staatgevangenis in San Francisco ontsnapt. Herreira dreigt met een actie waarbij Amerika zich moet voorbereiden op talloze slachtoffers. Met een controversieel plan slaagt Jim erin door te dringen tot Herreira’s organisatie. Hij ontmoet de vrouwelijke rechterhand van de drugscrimineel en probeert via haar achter het snode plan van Herreira te komen. Tot Jims grote ontzetting brengen zijn ontdekkingen hem niet alleen dichter bij de drugscrimineel, maar ook bij een verschrikkelijke gebeurtenis uit zijn eigen verleden.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, De Paarse Engel komt zo snel mogelijk jullie kant op!
* Anja jager
* Linda Smeets
* Debby Koeman
* Ina Keizer-Keijzer
* Anita te Gussinklo

Niet gewonnen maar toch dit boek lezen? Bestel ‘m snel deze link:

written by

2 reacties op Banger Sisters Super Sneeuw Spektakel ~ Winnaars De Paarse Engel van Era Richmen!

  1. super leuk dat ik het boek heb gwonnen en was ook blij verrast dat de postbode dit pakej net voor de kest bij mij in de bus heeft gedaan. dus ik kan deze kerst lekker lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.