Bij Banger Sisters was de laatste maand van 2022 één groot feest, want heel december vierden we het Banger Sisters Super Sneeuw Spektakel! In deze feestelijke decembermaand gaven we zoveel leuke cadeautjes weg, daar ging je vanzelf warm van worden. Bij deze winactie maakte je kans op Winternacht van Linda Jansma, Saskia M.N. Oudshoorn en Marja West! Heb je ook meegedaan, kijk dan snel of je hebt gewonnen!

Winternacht – Linda Jansma, Saskia M.N. Oudshoorn en Marja West!
In de kleine, knusse hal stond een kleurig versierde kerstboom; honderden minuscule lampjes schitterden tussen de ballen en slingers door. Langs de trap naar boven was een guirlande bevestigd, opgesierd met rode strikken en groen met rood geblokte linten. Hij keek de gezellige hal rond, naar de gasten die in- en uitliepen, het personeel dat de drukte bijna niet aankon. Een van de aanwezigen hier zou het pension niet levend verlaten. Sterker nog: die zou kerstavond niet eens halen. En alleen hij wist wie dat was. In deze bundel vind je 3 spannende kerstverhalen. Winternacht van Linda Jansma, Kerststuk van Saskia M.N. Oudshoorn en Onfortuinlijk koekje van Marja West. Het zijn stuk voor stuk heerlijke verhalen om te lezen met een kopje warme chocomel onder een dekentje.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, Winternacht komt zo snel mogelijk jullie kant op!
* Lyda van den Bos
* Katja Niewold
* Miranda van Neer

Niet gewonnen maar toch dit boek lezen? Bestel ‘m snel via deze link:

written by

1 reactie op Banger Sisters Super Sneeuw Spektakel ~ Winnaars Winternacht van Linda Jansma, Saskia M.N. Oudshoorn en Marja West!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.