Het jaar 2023 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Bij deze winactie maak je kans op een Cartoon Network pakket! Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van cartoons als Teen Titans Go! en We Bare Bears. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen in Winter met Gumball. En alsof dat niet genoeg is verwelkomt Cartoon Network verschillende Cartoonito vrienden voor een leuke ochtend.  Cartoon Network, waar je verbeelding op hol slaat!

Banger Sisters geeft je graag de highlights van december op Cartoon Network én we geven een superleuk Cartoon Network pakket weg!

Teen Titans Go!
Mis de nieuwe afleveringen van seizoen 8 van Teen Titans Go! niet. Ze nemen je mee naar hun heldenwereld en laten je grootste krachten ontwaken. Het is tijd voor actie, gekke avonturen, onbeperkt plezier en superkrachten. Zie de vrienden aan het werk tijdens hun gekke avonturen elke dag om 17.00 op Cartoon Network!

Winter met Gumball
Gumball en zijn vrienden zorgen voor een geweldige wintertijd. Bekijk je favoriete afleveringen van ‘The Amazing World of Gumball’ tijdens onze speciale programmatie met winterthema! Vier de winter met Gumball, elke dag om 06.00 op Cartoon Network!

Cartoonito bij Cartoon Network
Speciaal voor de jongere kijkers verwelkomt Cartoon Network verschillende Cartoonito vrienden voor een leuke ochtend. Met shows als Batwheels, Grizzy & The Lemmings, The Tom & Jerry Show en Bugs Bunny Builders. Bekijk de leukste afleveringen van je Cartoonito vrienden, elke dag om 7.30 uur op Cartoon Network.

Zoals je ziet valt er weer een hoop te beleven in december op Cartoon Network!
Banger Sisters geeft samen met Cartoon Network een superleuk pakket vol leuke merchandise weg.
In dit pakket zit een coole We Bare Bears muts, een sleutelhanger van Adventure Time, magnets van Ben10 én een memobook en keycord van Cartoon Network.

Ook kans maken op deze mooie prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Cartoon Network naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 16 december 2023.

written by

3 reacties op Dolle December Dagen bij Banger Sisters! ~ Win een Cartoon Network pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.