Het jaar 2023 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Bij deze winactie maak je kans op Het Kleine Huis aan de Fazantlaan van Ineke Bouwer. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

Het Kleine Huis aan de Fazantlaan – Ineke Bouwer
Merel en Suze wonen allebei aan de Fazantlaan, in een vrijstaand huis met een grote tuin eromheen. Hoewel er maar één huis tussen hen in staat en beide vrouwen grote tuinliefhebsters zijn, hebben ze geen contact. Dat verandert als Merel, na de dood van haar man Evert, noodgedwongen naar een kleine flat verhuist en haar tuin mist. Wanneer ze hoort dat Suze en haar man Herald tijdens de verbouw van hun huis elders wonen, vraagt Merel of zij in die tijd de tuin mag onderhouden. Suze zegt ja. Heeft ze medelijden met haar vroegere buurvrouw of speelt er meer?

Het kleine huis aan de Fazantlaan is een indringende roman over twee vrouwen die worstelen met het verleden, de liefde en hun onderlinge band.

Ook kans maken op deze mooie prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Het Kleine Huis aan de Fazantlaan naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 26 december 2023.

written by

1 reactie op Dolle December Dagen bij Banger Sisters! ~ Win Het Kleine Huis aan de Fazantlaan van Ineke Bouwer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.