Het jaar 2023 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Bij deze winactie maak je kans op Welkom in Ferry Lane van Nicola May. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

Welkom in Ferry Lane – Nicola May
Neem de feelgoodferry naar Engeland in Welkom in Ferry Lane, het eerste deel van de Ferry Lane-feelgoodserie van bestsellerauteur Nicola May.

Het dorpje Hartmouth in Cornwall is het decor van Welkom in Ferry Lane, het eerste deel van de Ferry Lane-feelgoodserie van Nicola May, de Britse hitauteur van de Cockleberry Bay-serie. De 33-jarige Kara droomt van een opleiding tot bloemist. Ze kan haar alleenstaande vader echter niet in de steek laten en dus kiest ze voor the next best thing: bloemen verkopen op de markt. Als er meerdere dingen gebeuren die Kara’s leven op z’n kop zetten, ontdekt ze dat je er niet voor anderen kunt zijn als je er niet in de eerste plaats voor jezelf bent. Met Welkom in Ferry Lane heeft bestsellerauteur Nicola May een ijzersterk begin van haar nieuwe hitserie geschreven.

Ook kans maken op deze mooie prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Welkom in Ferry Lane naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 20 december 2023.

written by

1 reactie op Dolle December Dagen bij Banger Sisters! ~ Win Welkom in Ferry Lane van Nicola May!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.