De feestelijke decembermaand van 2023 ligt inmiddels achter ons, een maand die bij Banger Sisters de boeken in ging als de Dolle December Dagen. En dol is het geweest! De hele maand gaven we te gekke prijzen weg! Bij deze winactie maakte je kans op Het Kleine Huis aan de Fazantlaan van Ineke Bouwer. Ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Het Kleine Huis aan de Fazantlaan – Ineke Bouwer
Merel en Suze wonen allebei aan de Fazantlaan, in een vrijstaand huis met een grote tuin eromheen. Hoewel er maar één huis tussen hen in staat en beide vrouwen grote tuinliefhebsters zijn, hebben ze geen contact. Dat verandert als Merel, na de dood van haar man Evert, noodgedwongen naar een kleine flat verhuist en haar tuin mist. Wanneer ze hoort dat Suze en haar man Herald tijdens de verbouw van hun huis elders wonen, vraagt Merel of zij in die tijd de tuin mag onderhouden. Suze zegt ja. Heeft ze medelijden met haar vroegere buurvrouw of speelt er meer?

Het kleine huis aan de Fazantlaan is een indringende roman over twee vrouwen die worstelen met het verleden, de liefde en hun onderlinge band.

Gefeliciteerd Jennie Hofmans, Het Kleine Huis aan de Fazantlaan komt zo snel mogelijk naar je toe!

Niet gewonnen maar toch dit mooie boek lezen? Bestel ‘m via deze link:

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.