De feestelijke decembermaand van 2023 ligt inmiddels achter ons, een maand die bij Banger Sisters de boeken in ging als de Dolle December Dagen. En dol is het geweest! De hele maand gaven we te gekke prijzen weg! Bij deze winactie maakte je kans op een Hydro-Fusion föhnborstel van BaByliss. Ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

De Hydro-Fusion föhnborstel met 4 verschillende opzetstukken is de nieuwste aanwinst in de Hydro Fusion collectie van BaByliss. De geavanceerde plasmatechnologie maakt gebruik van een dubbel ionensysteem dat de vochtbalans op peil houdt. De combinatie van positieve en negatieve ionen verzorgt het haar en maakt het pluisvrij tijdens het drogen en stylen. Je haar voelt zijdezacht en verzorgd aan en heeft een luxueuze glans. Dankzij de 4 opzetkoppen voor drogen, gladmaken, straightening en het creëren van volume en vorm is deze krulborstel zeer veelzijdig.

Doordat zowel negatieve als positieve ionen samenwerken blijft de vochtbalans op peil en maak je het meteen pluisvrij. Het resultaat? Zijdezacht en verzorgd haar met een luxueuze glans. Sluit het stylen van je haar af met de koudere lucht. Zo blijft je styling langer zitten en je haar krijgt net dat beetje extra glans. De keramiek zorgt voor constante warmte, ben je sneller klaar en heb je minder kans op haarschade. Een veelzijdige tool door de 4 verschillende opzetstukken. Het filter kun je openmaken. Maak deze geregeld schoon om er langer plezier van te hebben. Door het lange, meedraaiende snoer heb je veel bewegingsvrijheid tijdens het stylen.

BaByliss 4-in-1 Hydro-Fusion föhnborstel
Krachtig 1000W voor snel drogen
Grote ovalen keramische borstel
Straightening borstel
Zacht gladmakende borstel
Blaasmond voor drogen
Advanced Plasma Technology met dubbel ionisch systeem
Ionen indicatielampje
2 warme standen en coolshot
2,5m meedraaiend snoer

Gefeliciteerd S van der Krabben, de Hydro-Fusion föhnborstel van BaByliss komt zo snel mogelijk naar je toe!

Niet gewonnen maar toch deze fijne Hydro-Fusion föhnborstel hebben? Bestel ‘m via deze link:

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.