10-dolle-december-dagen-win-de-dvd-box-van-dokter-tinus-seizoen-5

2016 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Vandaag maak je kans op de dvd box van Dokter Tinus- seizoen 5. Doe mee en wie weet win jij deze mooie prijs!

Vanaf 13 december komt alweer het vijfde seizoen van de succesvolle SBS6 serie Dokter Tinus uit op dvd. De serie met in de hoofdrollen Thom Hoffman, Tygo Gernandt en Jennifer Hoffman blijft een kijkcijferkanon met gemiddeld 1,4 miljoen kijkers per aflevering. In het vijfde seizoen van Dokter Tinus is er een boel trammelant op het platteland. Relatieproblemen, nieuwe liefdes en nieuwe inwoners spelen de belangrijkste rol in het dagelijks leven in Wourkem. De dvd wordt uitgebracht door Just Entertainment en bestaat uit 12 afleveringen van 43 minuten.

10-dolle-december-dagen-win-de-dvd-box-van-dokter-tinus-seizoen-5-2Dokter Tinus – seizoen 5
Als Dokter Tinus niet helemaal zichzelf is, roept hij hulp van anderen in en maakt hij de onverwachte beslissing om in therapie te gaan. Gijs is ontzettend druk met zijn B&B. Hij doet erg zijn best, maar niet alles verloopt zonder problemen. Terwijl Ken een nieuwe liefde krijgt, zetten Tinus en Lisa alles op alles om hun relatie te redden. Alsof dat nog niet genoeg is, komt het leven van Tinus aan een zijden draadje te hangen…

 

Banger Sisters mag maar liefst 5 dvd boxen van Dokter Tinus – seizoen 5 weggeven
Ook kans maken?
Stuur een mail met als onderwerp Dokter Tinus naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 17 december 2016

written by

4 reacties op Dolle December Dagen: Win de dvd box van Dokter Tinus- seizoen 5!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.