25-dolle-december-dagen-win-een-filmpakket-van-the-history-of-love2016 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Vandaag maak je kans op een filmpakket van The History of Love. Doe mee en wie weet win jij deze gave prijs!

 

25-dolle-december-dagen-win-een-filmpakket-van-the-history-of-love-2The History of Love
The History of Love is gebaseerd op de bestseller De geschiedenis van de liefde van Nicole Krauss.

Er was eens een jongeman genaamd Leo, die hield van een jongedame, Alma. Hij beloofde haar dat zij de ‘meest beminde vrouw ter wereld zal zijn’. De Tweede Wereldoorlog scheidde hen; Alma vluchtte naar New York, maar Leo zette alles op alles om haar terug te vinden. Zijn liefde uitte hij in een boek dat hij voor haar schreef.
In hedendaags New York woont een levenslustige tiener, ook zij heet Alma. Aan de andere kant van de brug, in Chinatown, woont de oude Leo. Hij leeft met de herinnering aan zijn grote liefde. Niets lijkt Leo te verbinden met de jonge Alma. Maar een reis door tijd en over continenten, van het Polen in de jaren dertig tot Central Park vandaag de dag, brengt hen samen.

The History of love draait vanaf 5 januari 2017 in de bioscoop, bekijk hier alvast de trailer.

 

25-dolle-december-dagen-win-een-filmpakket-van-the-history-of-love-3De geschiedenis van de liefde – Nicole Krauss
Een verloren gewaand boek wordt herontdekt en verbindt een aantal excentrieke, maar zeer sympathieke personages. Zo is er Leon Gursky, die voor de nazi’s uit Europa is gevlucht en die zich heeft aangeleerd om ‘onzichtbaar’ te zijn. Onzichtbaarheid is zijn lot, waar hij zich echter op soms groteske manier tegen verzet. Daarnaast is er het meisje Alma, een puber wier vader overleden is en die aan de hand van allerlei lijsten probeert de mensen om haar heen te begrijpen, tot ze ontdekt dat het zo niet lukt. Ze houdt een scherp oog gericht op haar broertje, want die denkt dat hij misschien de messias is.

 

25-dolle-december-dagen-win-een-filmpakket-van-the-history-of-love-4Le Concert
Ten tijde van Brejnev stond Andreï Filipov aan het hoofd van het wereldberoemde Bolshoï Orkest en was hij de meest befaamde dirigent van Rusland. Omdat hij weigerde de joodse muzikanten uit het orkest te zetten, werd hij op het hoogte punt van zijn carrière ontslagen. Dertig jaar later werkt hij nog steeds voor het Bolshoï Orkest maar wel in de schoonmaakploeg. Op een avond ziet Andreï toevallig een fax waarin de Théâtre du Châtelet het orkest officieel uitnodigt voor een concert in Parijs. Andreï krijgt een waanzinnige idee. Waarom zou hij zich niet samen met zijn vroegere collega-muzikanten, die zoals hij leven van klusjes, voordoen als het Bolshoï Orkest en met hen naar Parijs gaan? Eindelijk is het moment gekomen waarop ze wraak kunnen nemen. Het is het begin van een muzikaal avontuur.

Het filmpakket van The History of Love bevat de volgende prijzen:
* het boek van de film, De geschiedenis van de liefde van Nicole Krauss
* de dvd van Le Concert

Banger Sisters mag 2 van deze filmpakketten van The history of love  weggeven!
Ook kans maken?
Stuur een mail met als onderwerp The History of Love naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 1 januari 2017

written by

6 reacties op Dolle December Dagen: Win een filmpakket van The History of Love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.