20-dolle-december-dagen-win-olaz-reinigingssysteem2016 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Zo kon je ook kans maken op een Olaz 3 zone reinigingssysteem. Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

 

20-dolle-december-dagen-win-olaz-reinigingssysteem-2Olaz Regenerist 3-Zone reinigingssysteem
Olaz Regenerist Regenerist 3-Zone Super gezichtsreinigingsborstel exfolieert zachtjes en effectief en bereidt de huid voor op jouw dagelijkse beauty routine.  De gezichtsreinigingsborstel heeft een draaiend systeem met twee snelheden en is water-resistent voor gebruik onder de douche. De unieke zachte opzetborstel is speciaal ontworpen om goed aan te sluiten op je gezichtscontouren en zo beter vuil en make-up te verwijderen, zelfs bij de T-zone en kin. Je kunt het reinigingssysteem gebruiken in combinatie met elk reinigingsproduct, afhankelijk van jouw huidtype.

Na de eerste keer gebruik voelt de huid direct beter gereinigd en frisser aan. De huidtextuur is verbeterd en gladder. Het resultaat na één maand: de huid ziet er zichtbaar gezonder uit. Door een intensievere reiniging kunnen de actieve verzorgingsingrediënten beter het huidoppervlak binnen dringen (vs. het gebruik van een crème alleen).

Gefeliciteerd W. Den Bosch, het Olaz Regenerist 3-Zone reinigingssysteem  komt jouw kant op!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.