19-dolle-december-dagen-win-slaves-raven-1-van-miriam-borgermans2016 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Zo kon je ook kans maken op de young adult Slaves. Raven 1 – Miriam Borgermans. Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

 

19-dolle-december-dagen-win-slaves-raven-1-van-miriam-borgermans-2Slaves. Raven 1 – Miriam Borgermans
Het jaar 2558. Raven is een opstandige laatstejaarsleerlinge aan een Delicatus Slavenschool. Delicatusslaven leven niet lang. Hun einde is meestal gruwelijk. Raven is voorbestemd om te worden overgeleverd aan de willekeur van haar toekomstige meester. Als ze aan de machtige Genoot Ghassan Aboud wordt verkocht, lijkt ze aan haar lot te kunnen ontsnappen. Tot Ghassan wordt vermoord en Raven als schuldige wordt aangewezen. Raven belandt in een wespennest van intriges, waarin ze alles op alles moet zetten om te overleven.

Raven 1 is het indrukwekkende, filmisch geschreven eerste boek van de youngadultserie Slaves. De grimmige toekomstwereld die hier wordt opgeroepen, heeft wortels in de huidige samenleving.

Gefeliciteerd Sandy van der Kolk, Slaves. Raven 1 komt jouw kant op!

written by

1 reactie op Dolle December Dagen: Winnaar Slaves. Raven 1 van Miriam Borgermans!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.