09-dolle-december-dagen-win-de-dvd-of-blu-ray-van-julieta

2016 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Zo kon je ook kans maken op een dvd of Blu Ray van de prachtige film Julieta. Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

09-dolle-december-dagen-win-de-dvd-of-blu-ray-van-julieta-2Julieta
Op 16 december verschijnt het veelgeprezen Spaanse drama Julieta van Pedro Almodóvar op DVD en Blu-ray, dat als Spaanse inzending meedingt naar een Oscarnominatie voor Beste Niet-Engelstalige Lilm. Julieta is een verhaal over noodlot, schuld en onzekerheid. Op 24 januari 2017 wordt bekend gemaakt of Julieta een Oscarnominatie krijgt. Met Julieta kan de regisseur voor de derde keer een Oscar in de wacht slepen. In 1999 won hij een Oscar voor Beste Buitenlandse Film met Todo Sobre Mi Madre en in 2002 sleepte hij een Oscar voor Beste Scenario in de wacht voor Hable Con Ella. Het bonusmateriaal van Julieta bestaat uit een interview met Pedro Almodóvar en actrice Adriana Ugarte en een blik achter de schermen.

Julieta woont in Madrid met haar dochter Antiá. Beide lijden in stilte na het verlies van Xoan, Antiá’s vader en Julieta’s echtgenoot. Soms brengt verdriet mensen niet dichter bij elkaar, maar drijft hen juist uit elkaar. Als Antiá 18 is verlaat ze haar moeder en verdwijnt spoorloos. Julieta realiseert zich hoe weinig ze van haar dochter weet. Ze probeert het verleden te bevatten en te begrijpen.

Nieuwsgierig geworden naar deze film? Bekijk hier dan alvast de trailer.

Banger Sisters mocht twee keer een dvd én twee keer een Blu Ray van deze prachtige film weggeven
Onderstaande winnaars gefeliciteerd, Julieta komt jullie kant op!

DVD
* Jeannette Jansen-Kim
* Ciska Potstra

Blu Ray
* Joukje Wijnstra
* Elvira Lindner

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.