31-dolle-december-dagen-win-een-dolle-december-dagen-cadeaupakketDe laatste maand van 2016 is inmiddels voorbij, een maand die bij Banger Sisters de boeken in ging als de Dolle December Dagen. En dol hebben we het gemaakt! De hele maand gaven we te gekke prijzen weg! We sloten deze feestmaand natuurlijk af met een spetterend cadeaupakket: het Dolle December Dagen Cadeaupakket! Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Alle mensen, wát een winacties en wát een winnaars tijdens de Dolle December Dagen bij Banger Sisters. Helaas komt aan alles een einde, ook aan deze feestelijke decembermaand. Maar niet getreurd, want wij zouden Banger Sisters natuurlijk niet zijn als we deze Dolle December Dagen niet op spectaculaire wijze zouden afsluiten. En dat deden we!
In de allerlaatste winactie van onze december feestmaand maakte je kans op het Dolle December Dagen Cadeaupakket. Een goedgevuld cadeaupakket met diverse leuke en lekkere producten. En het allermooiste is, we gaven er maar liefst vijf weg!

 

Best leuk zo’n Dolle December Dagen Cadeaupakket natuurlijk! Maar eh, wat zit er eigenlijk precies allemaal in? Wij zetten het netjes voor je op een rijtje:

Het  Dolle December Dagen Cadeaupakket!

31-dolle-december-dagen-win-een-dolle-december-dagen-cadeaupakket-8Borre en de Eenhoorn
Het regent en de zon schijnt. Tegelijk! Tussen de wolken verschijnt een regenboog. Borre vindt de regenboog prachtig. Dan stopt het met regenen en verdwijnt de regenboog weer. Jammer, maar nu kan Borre wel weer buiten spelen. Dan ziet Borre dat de regenboog iets heeft achtergelaten in de struiken…
Lekker lezen deze kerstvakantie, want in elk pakket zit een boekje Borre en de eenhoorn.

 

31-dolle-december-dagen-win-een-dolle-december-dagen-cadeaupakket-9De Leukste Kids Hits van 2016
Met trots presenteert Cloud 9 Kids de 2CD De Leukste Kids Hits van 2016. Uiteraard zoals altijd een 2 CD met de 40 leukste hits en natuurlijk ontbreken de belangrijkste hits van dit moment niet. Een CD die absoluut dus niet mag ontbreken in de slaapkamer van elk kind!
Dat wordt swingen, in elk pakket zit deze leuke dubbel cd.

 

 

31-dolle-december-dagen-win-een-dolle-december-dagen-cadeaupakket-7Wilhelmina Pepermunt Hollandse Meesters Gift pack
Het pepermuntje dat diende als hommage aan prinses Wilhelmina. Natuurlijke frisheid met een fijne structuur en vorstelijk van smaak.
In elk pakket zit een giftpack met vier verschillende doosjes heerlijke Wilhelmina pepermunt met de afbeeldingen van de Hollandse Meesters.

 

 

31-dolle-december-dagen-win-een-dolle-december-dagen-cadeaupakket-3Struik Gele Paprikasoep
Struik Gele Paprikasoep: een heerlijke, vegetarische gepureerde soepen bestaande uit minimaal 50% groente. Voor de bewuste consument die op eenvoudige manier een grote hoeveelheid groente binnen wil krijgen.  Vegetarisch (goedgekeurd door European Vegetarian Union), minimaal 50% groente, zowel warm als koud én direct te consumeren
Lekker gezond smullen want in elk pakket zit een fles van deze heerlijke soep.

 

31-dolle-december-dagen-win-een-dolle-december-dagen-cadeaupakket-6Swisse Huid-Haar-Nagels
Swisse Haar Huid Nagels ondersteunt gezond haar, een stralende huid en mooie sterke nagels. Zink helpt bij het gezond houden van de huid, het haar en de nagels. Biotine is goed voor de conditie van het haar, het houdt je haren sterk en helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit. Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen wat de stevigheid van de huid ondersteunt. Ook helpt deze vitamine bij de verzorging van de huid van binnenuit. Bovendien helpen  Vitamine C en zink lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
In elk pakket zit een verpakking met 14 tabletten, goed om 14 dagen je haar, huid en nagels extra te ondersteunen.

 

31-dolle-december-dagen-win-een-dolle-december-dagen-cadeaupakket-5Aussie Color Mate Shampoo
De unieke formule van Aussie, gemengd met het extract van Australische wilde perziken, reinigt voorzichtig om gekleurd haar te helpen beschermen. De inheemse Australiërs vermaalden de pitten van wilde perziken en gebruikten de olie om hun haar te verzorgen. Ze waren hun tijd duidelijk vooruit, want honderden jaren later gebruiken we het nog steeds. Reinigt voorzichtig om gekleurd haar te helpen beschermen.
Heerlijk je haren wassen én je mooie kleur behouden, want in elk pakket zit een fles Color Mate Shampoo.

 

31-dolle-december-dagen-win-een-dolle-december-dagen-cadeaupakket-4Head & Shoulders Shampoo
Al sinds 1950 is Head & Shoulders voorloper op het gebied van hoofdhuidbehandeling en haarkunde en dan met name de behandeling van roos. Naast professioneel advies en inzichten van experts biedt Head & Shoulders een groot aantal producten voor de verzorging van je hoofdhuid en de voeding van je haar.
Head & Shoulders is er in diverse uitvoeringen zoals Classic, Menthol, Citrus en Volume Boost. Het is een verrassing welke variant je in het pakket aantreft.

 

31-dolle-december-dagen-win-een-dolle-december-dagen-cadeaupakket-2
Banger Sisters Shopper
en twee originele Banger Sisters pennen.
Om het cadeaupakket helemaal compleet te maken zitten alle producten in zo’n fijne, originele Banger Sisters Shopper en we doen er ook nog twee van die originele, fijn schrijvende pennen bij!

 

 

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, jullie Dolle December Dagen cadeaupakket komt jullie kant op!
*C. Groenteman
*x-Fatima-x
* Nelleke van Bergen
* Henk v/d Mast
* Deriya uit Groningen

Als laatste nog een hele grote dankjewel aan alle merken en bedrijven die onze Dolle Decemberdagen mogelijk hebben gemaakt. Dankzij hun gulle bijdragen konden wij er weer een spetterende feestmaand van maken. Dankjewel allemaal, en natuurlijk graag tot een volgende keer!

 

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.