17-dolle-december-dagen-win-de-dvd-box-van-vera-seizoen-5

2016 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Ook gaven we de dvd box van Vera – seizoen 5 weg. Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Vanaf 13 december is het vijfde seizoen van de Britse detective-politieserie Vera op DVD verkrijgbaar. De serie is gebaseerd op de misdaadromans van Ann Cleeves en werd in de UK genomineerd voor de Crime Thriller Awards.

17-dolle-december-dagen-win-de-dvd-box-van-vera-seizoen-5-2Vera – seizoen 5
In Nederland wordt de serie uitgezonden door de KRO/NCRV. Hoofdinspecteur Vera Stanhope (Golden Globe en BAFTA-award winnares Brenda Blethyn) is terug, samen met haar nieuwe partner: brigadier Aiden Healy (Kenny Doughty). Ze onderzoekt in dit seizoen een mysterieuze brandstichting op een camping aan de kust, het ware gebeuren achter een dertig jaar oude zaak, de moord op een jonge man die drijvend in de mestput van een boerderij wordt gevonden en de raadselachtige dood van een geliefde familievader. Daarbij is ze zoals altijd scherpzinnig, dapper, een beetje stug en vooral helemaal zichzelf.

De DVD wordt uitgebracht door Just Entertainment.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de dvd box van Vera komt jullie kant op!
* Jacques Leliveld
* Els de Vries
* A. uit G.
* Vera uit Hilversum
* Mevrouw Tiny

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.