Bij Banger Sisters vieren we deze laatste maand van 2021 het Fantastisch Feestdagen Festijn! Heel december staat in het teken van gezelligheid, feestdagen en natuurlijk… cadeautjes! In deze feestelijke decembermaand gaan we dan ook een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op 50% korting op je rijbewijs bij VANDERWOU Verkeersopleidingen!

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Ben jij 16,5 en kan je niet wachten om je rijbewijs te halen? Goed nieuws, want bij VANDERWOU Verkeersopleidingen kan je nu al beginnen met rijlessen voor je autorijbewijs B!

Bij VANDERWOU krijg je les in een handgeschakelde Mercedes A-klasse. Liever lessen in een automaat? Dat kan natuurlijk ook. De autorijlessen vinden plaats op de momenten dat het jou het beste uitkomt, onder begeleiding van een ervaren instructeur. Tijdens de opleiding wordt er een digitale opleidingskaart bij gehouden zodat je duidelijk kan zien wat jouw voortgang is, in de app zie je hiervan een overzicht terug. Vanaf 17 jaar mag je al praktijkexamen doen voor de auto. Slaag je, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een coach.

Heb jij autisme, ADHD, Asperger, PDD-NOS of faalangst? Bij VANDERWOU Verkeersopleidingen snappen ze dat een rijbewijs halen dan een echte uitdaging voor je is. Zij hebben instructeurs die een speciale opleiding hebben gevolgd om les te geven aan mensen met Autisme, ADHD, Asperger en PDD-NOS. Daarnaast zijn hun instructeurs ook bekwaam in het geven van lessen voor mensen met faalangst.

Als je een betrouwbare rijschool zoekt in de omgeving Dongen, om snel je autorijbewijs, of motorrijbewijs te halen, dan ben je bij VANDERWOU aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie op de website VANDERWOU Verkeersopleidingen

Samen met VANDERWOU Verkeersopleidingen mag Banger Sisters een wel hele gave prijs weggeven!
Je krijgt namelijk 50% korting op een Rijbewijs B pakket. Dit pakket bestaat uit 30 rijlessen, een theoriepakket, een tussentijdse toets en een praktijkexamen. De waarde van dit pakket bedraagt € 2034,-, maar de winnaar betaald slechts € 1017,-
Let wel: je dient in een straal van 20 kilometer van Dongen (Noord Brabant) te wonen om mee te kunnen doen aan deze winactie.

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp VANDERWOU Verkeersopleidingen naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 7 januari 2022

written by

1 reactie op Fantastisch Feestdagen Festijn bij Banger Sisters: Win 50% korting op je rijbewijs bij VANDERWOU Verkeersopleidingen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.