Bij Banger Sisters vieren we deze laatste maand van 2021 het Fantastisch Feestdagen Festijn!
Heel december staat in het teken van gezelligheid, feestdagen en natuurlijk… cadeautjes!
In deze feestelijke decembermaand gaan we dan ook een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op bioscoopkaartjes voor De Drekkies!

Maak kennis met de Drekkies, want deze schattige, vuilnis etende wezentjes nemen deze feestdagen de bioscopen over!

Welkom in Stinkiestad! Op 15 december nemen de Drekkies, gebaseerd op de populaire boekenreeks De Smoezels van Erhard Dietl, de bioscopen over. De schattige Drekkies zijn gek op vuilnis, dit eten ze zelfs! Hoe viezer, des te lekkerder het smaakt. Daarom is een vuilnisbelt in Stinkiestad de perfecte plaats om een nieuw thuis te maken.

Stinkiestad heeft last van een vreselijk stinkende vuilnisbelt. Daar moet iets aan gedaan worden! Max, zoon van de burgemeester, is een geboren knutseltalent. Hij hoopt dat hij het stankprobleem kan oplossen met een machine die hij bouwt met Professor Schuimkop en diens nichtje Lotta. Tegelijkertijd zoeken De Drekkies een nieuwe plek om te wonen. Als Max de Drekkies op de vuilnisbelt tegenkomt, begrijpt hij al snel wat deze wezentjes voor Stinkiestad kunnen betekenen: ze eten vuilnis! En voor de Drekkies is de vuilnisbelt van Stinkiestad het thuis dat ze al die tijd zochten. Eind goed, al goed, zou je zeggen. Maar de vrouw van de burgemeester en de gewetenloze aannemer Hamer hebben andere plannen. Zij willen de vuilnisbelt vervangen door een luxe wellnesscentrum! Zal het de Drekkies met hulp van hun vriendjes Max en Lotta lukken hun nieuwe thuis van de ondergang te redden?

De stemmen van Max en Lotta worden ingesproken door Matheu Hinzen (Junior Songfestival, Ciske de Rat musical) en Stefania (deelnemer Eurovisie Songfestival 2021, Brugklas de serie).
Deze gloednieuwe animatiefilm voor de hele familie is vanaf 15 december te zien in de Nederlandse bioscopen, maar wij geven alvast twee keer een setje met daarin twee vrijkaartjes weg om deze leuke, gezellige familiefilm in de bioscoop te gaan zien!

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp De Drekkies naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 10 december 2021

written by

2 reacties op Fantastisch Feestdagen Festijn bij Banger Sisters: Win bioscoopkaartjes voor De Drekkies!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.