Bij Banger Sisters vieren we deze laatste maand van 2021 het Fantastisch Feestdagen Festijn! Heel december staat in het teken van gezelligheid, feestdagen en natuurlijk… cadeautjes! In deze feestelijke decembermaand gaan we dan ook een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op een boekenpakket van Droomvallei!

In het boekenpakket van uitgeverij Droomvallei zitten de volgende boeken:

Gevoelige Snaren – Yvonne Kersten
De jonge violiste Linnéa (Linn) Gustafsson verhuist vanuit Stockholm naar een klein dorpje op het platteland. Ze wil weg uit het appartementje waar ze met haar vriend heeft gewoond en ontkomen aan de roddels die over haar de ronde doen. Bij haar nieuwe buurman ontmoet ze zijn zusje Tindra. Linn wordt overvallen door de emoties die Tindra in haar los maakt. Tindra is schrijfster van kinderboeken. Als ze bij haar broer is om haar schoonzus te helpen, die net is bevallen, ontmoet ze Linn. Ze voelt zich direct tot deze vrouw aangetrokken. De vriendschap tussen Linn en Tindra wordt steeds hechter. Ze nemen deel aan een vijfdaagse survivaltocht door de Zweedse oerbossen. Tijdens deze dagen toont Tindra haar ware gevoelens voor Linn. Kan Linn deze gevoelens beantwoorden? Durft Tindra weer een relatie aan te gaan na alle mislukkingen in het verleden?

Carrousel – Esther van der Ham
Na de scheiding van Mel en Sven is Mel succesvol als fotograaf en Sven heeft een drukke baan als leidinggevende. Voor beiden is hun werk lastig combineren met de zorg voor hun tienertweeling. Svens nieuwe vriendin is voor Mel reden om de kinderen bij hem weg te halen, waar Sven erg onder lijdt. Ze gaat zo ver in haar strijd tegen hem dat hun tweeling een dramatisch besluit neemt. Zullen ze de kinderen nog terugzien of zijn ze hun kinderen voor altijd kwijt? Het verhaal is geschreven vanuit verschillende perspectieven, waardoor je met alle betrokkenen gaat meeleven en begrip krijgt voor hun standpunten. Wie heeft er gelijk? Reis met Mel en Sven mee naar Oostenrijk, Parijs en Oxford in de psychologische roman Carrousel. Deel vijf in de C-serie is het (los te lezen) vervolg op Controle, Contact, Confrontatie en Censuur

De knotsgekke woonboot – Madelon Schoenmaker en Ineke de Groen
Jims vader en moeder zijn gescheiden. Zijn vader is naar Brazilië verhuisd en Jim heeft hem al meer dan twee maanden niet gezien of gesproken. Hij maakt zich zorgen. Wat zou er aan de hand zijn? Gelukkig heeft hij veel afleiding. Hij woont met zijn moeder en beste vriend Bob op een zeer bijzondere woonboot met een trampoline als duikplank. Een keuken vol heerlijke dingen, naast hun bed een waterglijbaan, een hangmat aan het plafond, een filmkamer met sterrenhemel, een klimmuur en een skateboardkamer. Beleef spannende avonturen met zombies en watermonsters en ontdek wat er met zijn vader is gebeurd. Waar wacht je op? Kom snel spelen!

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Droomvallei boekenpakket naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 12 december 2021

 

written by

12 reacties op Fantastisch Feestdagen Festijn bij Banger Sisters: Win een boekenpakket van Droomvallei!

  1. Met de kerstdagen in zicht
    Is het deze leuke actie waar ik voor zwicht
    Gooi mij maar in de hoge hoed dan beginnen mijn kerstdagen wel heel erg goed 🎩🌲

  2. Wat een FANTASTISCH pakket 🤩 Gezellig met een boek, dekentje en chocolademelk erbij, gaan vele koude avonden mij voorbij! Dat maakt mij heel blij 😄 Met de FEESTDAGEN zo dichtbij, vind ik het ontzettend leuk dat ‘De knotsgekke woonboot’ ook mee doet, zo lezen we de kleintjes ook hun slaap tegemoet 🥰 Een waar FESTIJN voor klein en groot, wat zou het ontzettend leuk zijn als ik word uitgeloot 🥳🤩🍀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.