Bij Banger Sisters vieren we deze laatste maand van 2021 het Fantastisch Feestdagen Festijn! Heel december staat in het teken van gezelligheid, feestdagen en natuurlijk… cadeautjes! In deze feestelijke decembermaand gaan we dan ook een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op een Kneipp Good Night set!

Goed slapen levert enorm veel voordelen op. Je wordt er gelukkiger van, je presteert er beter door en het houdt je letterlijk gezond en fit. Hoog tijd om meer aandacht te besteden aan onze nachtrust. Ontdek de nieuwe Kneipp Good Night producten.

Met de nieuwe lijn Good Night biedt Kneipp producten aan die ideaal zijn voor de ondersteuning van een goede nachtrust. De warme houtachtige geurbeleving van alpenden en amyris helpt om het hoofd tot rust te laten komen, waardoor je beter in slaap valt en de volgende ochtend weer fris wakker wordt.

Samen met Kneipp geven we een heerlijk Kneipp Good Night set weg! Neem een warm bad en je wordt heerlijk rozig. Steek daarna voor een extra relaxmoment de geurkaars aan en leg het sheetmasker op je gezicht. Wat zal jij relaxen!

Ook kans maken op deze gave prijs? We geven maar liefst drie van deze Kneipp Good Night sets weg!
Stuur een mail met als onderwerp Kneipp Good Night naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 7 januari 2022

written by

8 reacties op Fantastisch Feestdagen Festijn bij Banger Sisters: Win een Kneipp Good Night set!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.