Bij Banger Sisters vierden we deze laatste maand van 2021 het Fantastisch Feestdagen Festijn! Heel december stond in het teken van gezelligheid, feestdagen en natuurlijk… cadeautjes! In deze feestelijke decembermaand gaven we dan ook een hele hoop leuke cadeautjes weg. Bij deze winactie maakte je kans op 50% korting op je rijbewijs bij VANDERWOU Verkeersopleidingen! Heb je ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Ben jij 16,5 en kan je niet wachten om je rijbewijs te halen? Goed nieuws, want bij VANDERWOU Verkeersopleidingen kan je nu al beginnen met rijlessen voor je autorijbewijs B!

Bij VANDERWOU krijg je les in een handgeschakelde Mercedes A-klasse. Liever lessen in een automaat? Dat kan natuurlijk ook. De autorijlessen vinden plaats op de momenten dat het jou het beste uitkomt, onder begeleiding van een ervaren instructeur. Tijdens de opleiding wordt er een digitale opleidingskaart bij gehouden zodat je duidelijk kan zien wat jouw voortgang is, in de app zie je hiervan een overzicht terug. Vanaf 17 jaar mag je al praktijkexamen doen voor de auto. Slaag je, dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een coach.

Heb jij autisme, ADHD, Asperger, PDD-NOS of faalangst? Bij VANDERWOU Verkeersopleidingen snappen ze dat een rijbewijs halen dan een echte uitdaging voor je is. Zij hebben instructeurs die een speciale opleiding hebben gevolgd om les te geven aan mensen met Autisme, ADHD, Asperger en PDD-NOS. Daarnaast zijn hun instructeurs ook bekwaam in het geven van lessen voor mensen met faalangst.

Als je een betrouwbare rijschool zoekt in de omgeving Dongen, om snel je autorijbewijs, of motorrijbewijs te halen, dan ben je bij VANDERWOU aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie op de website VANDERWOU Verkeersopleidingen

Samen met VANDERWOU Verkeersopleidingen mocht Banger Sisters een wel hele gave prijs weggeven!
Je kon namelijk 50% korting op een Rijbewijs B pakket winnen. Dit pakket bestaat uit 30 rijlessen, een theoriepakket, een tussentijdse toets en een praktijkexamen.
De waarde van dit pakket bedraagt € 2034,-, maar de winnaar betaald slechts € 1017,-
Let wel: je diende in een straal van 20 kilometer van Dongen (Noord Brabant) te wonen om mee te kunnen doen aan deze winactie.

Gefeliciteerd Joey uit Tilburg, VANDERWOU Verkeersopleidingen neemt contact met je op om jouw rijopleiding af te spreken!

Niet gewonnen maar toch snel je rijbewijs halen bij VANDERWOU Verkeersopleidingen?
Maak een afspraak voor een proefles, bevalt het en kies je om bij VANDERWOU verder te gaan voor je rijbewijs dan wordt de proefles t.w.v. € 45,- in mindering gebracht! Kijk voor meer informatie op www.vanderwougroep.nl/verkeersopleidingen

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.