Bij Banger Sisters vieren we deze laatste maand van 2021 het Fantastisch Feestdagen Festijn! Heel december staat in het teken van gezelligheid, feestdagen en natuurlijk… cadeautjes! In deze feestelijke decembermaand gaan we dan ook een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maakte je kans op een boekenpakket van Droomvallei! Heb je ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

In het boekenpakket van uitgeverij Droomvallei zitten de volgende boeken:

Met mij is toch niks mis – Elly Vos
Kun je bang zijn voor sociale contacten? En wat voor invloed heeft dat dan op je leven? Sophia lijkt een gelukkig bestaan te leiden, samen met haar vriend Peter en hun kat Sammy. Ze werkt met veel liefde in de ouderenzorg en heeft zojuist een intensieve opleiding afgerond. Ze weet nu meer over dementie en mag haar kennis delen met anderen. Haar nieuwe functie vraagt veel van haar. Uit alle macht probeert ze haar problemen te verbergen, maar hoe lang houdt ze dit vol? Sophia geeft jou een uniek kijkje in haar hoofd tijdens haar strijd tegen angst en eenzaamheid, waarbij ze alles dreigt te verliezen. Met mij is toch niks mis is het debuutroman van Elly Vos. Zij lijdt, net als Sophia, aan een ontwijkende persoonlijkheidsstoornis. Ze ontdekte dat te veel mensen haar angsten niet begrijpen. Met haar boek deelt zij haar eigen ervaringen en hoopt ze het taboe rondom deze angststoornis verbreken.

Vlucht naar Libanon – Esther van der Ham en Elsbeth de Jager
Twee zussen die vluchten … maar waarvoor en hoe lang? Rosa boekt een vlucht naar Libanon. Ze gaat hiermee haar grote droom achterna: lesgeven op een basisschool in een vluchtelingenkamp. Maar tegelijk vlucht ze voor haar ex-vriend Jacques. Wanneer houdt Rosa op met vluchten voor haar gevoelens en durft ze de waarheid onder ogen te zien? Haar zus Sylvie heeft alles perfect voor elkaar: een goede baan bij een bank, vriendjes bij de vleet en luxe feestjes met veel champagne en kaviaar. De wereldproblemen zullen haar een zorg zijn, totdat ze door haar zus met de neus op de feiten wordt gedrukt en moet gaan kijken wat echt belangrijk is. Waarvoor kiest ze? Vluchten of blijven?

Tom en Streepje – Titia Schut en Anita Kok
Tom komt elke week bij de zebra’s in de dierentuin. Een ervan is zijn vriend: Streepje. Op een dag is Streepje verdrietig, omdat hij zijn zwart-witte strepen zat is. Het liefst wil hij ook verschillende kleuren. Tom wil hem daarbij helpen en bedenkt een oplossing. Gaat het hem lukken zodat Streepje weer blij wordt? Tom en Streepje is een prentenboek voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Het verhaal gaat over jezelf durven zijn, maar er toch bij willen horen. Meestal doe je gewoon want dan doe je al gek genoeg, maar soms wil je even speciaal zijn.

Gefeliciteerd Sabrina Hanenberg, het Droomvallei boekenpakket komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Niet gewonnen maar toch deze mooie boeken lezen?
Bestel ze snel via onderstaande linkjes:


written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.