Bij Banger Sisters vieren we deze laatste maand van 2021 het Fantastisch Feestdagen Festijn! Heel december staat in het teken van gezelligheid, feestdagen en natuurlijk… cadeautjes! In deze feestelijke decembermaand gaan we dan ook een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maakte je kans op een Boomerang pakket! Heb je ook meegedaan, kijk dan snel of jij hebt gewonnen!

Op 13 december gaat de gloednieuwe Boomerang serie Molmans in première, gebaseerd op Master Moley: By Royal Invitation. De serie speelt zich af na het vrolijke filmavontuur, waarin de vrolijke mol Molmans het dorp Moltown heeft gered uit de handen van de tuinman en hiermee een heldenstatus heeft verkregen in het dorp. Maar hoe moet hij nu omgaan met het nieuw verkregen leiderschap? Samen met zijn beste vriendje Manny, het magische boek, gaat hij geen uitdaging uit de weg en doet hij zijn best alle problemen op te lossen, maar of dat altijd goed gaat…
Molmans is een kleurrijke en hartverwarmende serie, waarbij in elke aflevering een echt gemeenschapsgevoel heerst. Tijdens zijn avonturen krijgt Moley te maken met verschillende thema’s, zoals positiviteit, vriendschap en recycling. Deze nieuwe op zichzelf staande serie volgt de dagelijkse tegenslagen van Moley, terwijl hij door de tunnels van zijn geheime ondergrondse rijk reist en onderweg in allerlei onhandige problemen verzeild raakt. Maar met zijn doorzettingsvermogen, vindingrijkheid en behulpzame vrienden kan hij altijd een ingenieuze wijze een oplossing bedenken!

Wie zijn de Molmans? We stellen ze graag aan je voor:
Molmans is een vrolijke en stuntelige mol. Door het redden van het dorp is zijn status bij de andere mollen veranderd, maar hij is nog altijd dezelfde mol. Hij is nog steeds een beetje een dromer, eigenzinnig en altijd vriendelijk. Hij houdt van uitvinden, eten, magie, reizen, zingen en Mona Lisa.
Daarentegen is zijn beste vriendje Manny een ondeugend magisch boek. Manny volgt Molmans overal en vaak zorgen de spreuken van Manny voor grotere problemen dan ze kunnen oplossen. Molmans mag wel de Hoeder van het boek zijn, maar Manny heef een eigen willetje.
Dotty is de nummer één fan van Molmans en daarnaast ook zijn buurvrouw. Ze zit altijd te knutselen en heeft haar eigen speciale tunnelnetwerk dat haar overal in de stad brengt. Dotty is vaak afgeleid door eten en als toegewijd veganist doet ze alles dat in haar macht ligt om de wormen te redden.
Mishmosh is de onbezonnen, maar zeer beroemde, uitvinder van Moletown. Hij droomt over verbazingwekkende, futuristische innovaties voor de mollenmaatschappij en met zijn uitvindingen is hij briljant in het hergebruiken van dingen die de mens heeft weggegooid. Als de oom van Dotty houdt hij ervan om uitvindingen speciaal voor haar te bedenken.

Ontdek de wereld onder de grond in Molmans, vanaf 13 december om 15:00 uur bij Boomerang.
Om de komst van de Molmans te vieren en natuurlijk ons Fantastisch Feestdagen Festijn geven we een superleuk Boomerang pakket weg. In dit pakket zit een broodtrommel, badgeset, notebook en pen van Boomerang.
Gefeliciteerd José Hendrikx, het Boomerang pakket komt zo snel mogelijk jouw kant op!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.