Bij Banger Sisters vieren we deze laatste maand van 2021 het Fantastisch Feestdagen Festijn! Heel december staat in het teken van gezelligheid, feestdagen en natuurlijk… cadeautjes! In deze feestelijke decembermaand gaan we dan ook een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maakte je kans op een Cartoon Network pakket! Heb je ook meegedaan, kijk dan snel of jij hebt gewonnen!

Welkom bij de gloednieuwe geanimeerde komedie Jellystone!, vol karakter!

Yogi Bear, Huckleberry Hound, Top Cat en Jabberjaw, wie is er niet groot mee geworden? Het is tijd om een nieuwe generatie kinderen (en hun ouders) kennis te laten maken met deze kleurrijke figuren. Ontdek het charmante stadje Jellystone en volg de bekende Hanna-Barbera personages terwijl ze samenleven, werken en spelen.

Ieder karakter heeft zijn eigen taak in het dorpje Jellystone om alles draaiende te houden. Huckleberry Hound is de trotse burgemeester van Jellystone die alle chaos veroorzaakt door de inwoners, probeert op te lossen. Hij maakt zich niet snel druk, maar gelukkig kan hij ook terugvallen op zijn rechterhand Mr Jinx. Yogi, Cindy en Boo Boo werken in het ziekenhuis om de inwoners van goede zorg te voorzien, maar dat betekent niet dat alles ook “goed” gaat… Top Cat doet waar Top Cat goed in is: met zijn gladde praatjes de inwoners voor zijn karretje spannen om voor zijn bende te zorgen. Jabberjaw werkt in de kledingzaak van Magilla waar alle bekende dasjes en hoedjes verkocht worden. De paden van deze en vele andere karakters kruisen elkaar dagelijks op leuke en grappige manieren, waardoor dagelijkse activiteiten veranderen in knotsgekke avonturen.

Ga dagelijks op reis naar het malle Jellystone! vanaf 13 december om 15:20 uur bij Cartoon Network. Om de komst van Jellystone te vieren en natuurlijk ons Fantastisch Feestdagen Festijn geven we een superleuk Cartoon Network pakket weg. In dit pakket zit een Cartoon Network notebook, een We Bare Bears knuffel, Ben 10 magneet en een stickervel van de Power Puff Girls.
Gefeliciteerd Paulien Polderman, het Cartoon Network pakket is onderweg naar jou!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.