Bij Banger Sisters vierden we deze laatste maand van 2021 het Fantastisch Feestdagen Festijn! Heel december stond in het teken van gezelligheid, feestdagen en natuurlijk… cadeautjes! In deze feestelijke decembermaand gaven we dan ook een hele hoop leuke cadeautjes weg. Bij deze winactie maakte je kans op een Trust laptoptas en ergonomische computermuis! Heb je ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Trust Atlanta Laptoptas
In het ruime, gevoerde vak is je laptop beschermd. Accessoires, randapparatuur en persoonlijke voorwerpen worden veilig in de extra vakken opgeborgen. En ook het milieu wordt beschermd, want de laptoptas bestaat uit gerecycled materiaal. Zo zorgt de Trust Atlanta rondom voor bescherming en veiligheid.

 

 

Trust Bayo ergonomische computermuis
De Trust Bayo is een ergonomische computermuis met ledverlichting, een oplaadbare accu en extra functieknoppen zodat jij makkelijk en snel kunt multitasken. Dankzij het ergonomische design werk je met minder belasting op de pols. Ideaal voor op kantoor of thuis.

Gefeliciteerd Marjolein uit Zevenbergen, de Trust laptoptas en ergonomische computermuis komen zo snel mogelijk jouw kant op!

Niet gewonnen maar toch deze mooie Trust laptoptas en ergonomische computermuis hebben?
Bestel ze snel via onderstaande link:

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.