Bij Banger Sisters vierden we deze laatste maand van 2021 het Fantastisch Feestdagen Festijn! Heel december stond in het teken van gezelligheid, feestdagen en natuurlijk… cadeautjes! In deze feestelijke decembermaand gaven we dan ook een hele hoop leuke cadeautjes weg. Bij deze winactie maakte je kans op een Kneipp Home Fragrance geschenkset! Heb je ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Ervaar diepe ontspanning met de Kneipp Home Fragrance geschenkset met geurstokjes en geurkaars
Deze Home Fragrance producten creëren een rustgevende sfeer in huis. De geurkaars kan de gewenste geur in een woonruimte creëren die past bij je stemming. Na gebruik kan de kaars weer aromadicht worden afgesloten met de decoratieve deksel. De geurstokjes geven hun geur gelijkmatig af in de ruimte. De geurintensiteit kan worden aangepast aan de individuele behoefte door te variëren in het aantal stokjes. Deze giftset bevat een Sandalwood-Patchouli geurkaars 145gr en een Sandalwood-Patchouli geurstokjes 50ml.

Deze giftset bevat producten met de verwarmende geur van sandalwood (sandelhout) en patchouli. Er zijn geen dierlijke ingrediënten toegevoegd aan dit product.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de Kneipp Home Fragrance geschenkset komt zo snel mogelijk jullie kant op!
* Bep van Schoor
* D van der Velden
* Sonja – Eindhoven

Niet gewonnen maar toch genieten van deze Kneipp Home Fragrance geschenkset?
Bestel ‘m snel via onderstaande link:

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.