24. Fantastisch Feestdagen Festijn- Win De prinsessen van Fantasia

December was bij Banger Sisters een echte feestmaand, want wij vierden deze laatste maand van 2015 ons Fantastisch Feestdagen Festijn! De hele maand december gaven we elke dag prijzen weg. Deze keer maakte je kans de eerste 4 delen van Prinsessen van Fantasia van Thea Stilton! Heb jij ook mee gedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Prinsessen van Fantasia – Thea Stilton
Prinsessen van Fantasia is een fantasyreeks over vijf zusjes die ieder over een rijk in Fantasia regeren: het Rijk van het Eeuwige IJs, het Rijk van het Koraal, het Rijk van het Woud, het Rijk van het Zand en het Rijk van het Verzonken Land. Vroeger vormden deze rijken samen het Grote Rijk, een enorm gebied aan de uiterste grens van Fantasia, waarover de boosaardige Oude Koning heerste totdat hij werd verslagen door een dappere ridder. Hij vocht tegen hem, versloeg hem en nam zijn plaats in. Deze man had een goed hart en besloot het leven van de tiran te sparen. Hij bracht hem en zijn raadsmannen in slaap met een van zijn eigen toverspreuken.
Deze ridder werd de nieuwe koning, de Wijze Koning, hij verbande alle tovenarij en om het Grote Rijk te redden, verdeelde hij het in vijf gebieden die hij toevertrouwde aan zijn dochters: de Prinsessen van Fantasia.

Ook grote fan van Prinsessen van Fantasia, dan is deze winactie speciaal voor jou!
We mogen van De Wakkere Muis maar liefst de eerste 4 delen weggegeven.

De IJsprinses
Deel 1 uit de reeks Prinsessen van Fantasia. Het rijk van de IJsprinses wordt bedreigd door een geheimzinnig figuur. Hij probeert eerst haar hart te stelen en daarna haar hele rijk… Zal hij erin slagen?

Uitgeverij: De wakkere Muis
ISBN: 978-90-859-2308-4
288 pagina’s
Prijs: € 17,95

De Koraalprinses
Deel 2 uit de reeks Prinsessen van Fantasia. Er spoelt een mysterieuze schipbreukeling aan in het Rijk van het Zand, de halfbroer van de Koraalprinses verdwijnt en er blijkt iets kostbaars te zijn gestolen…

Uitgeverij: De wakkere Muis
ISBN: 978-90-859-2309-1
288 pagina’s
Prijs: € 17,95

De Woestijnprinses
Deel 3 in de serie Prinsessen van Fantasia nu ook als paperback! Het nichtje van de Woestijnprinses is verdwenen. En een opstandige jongeman bezoekt Okerburcht…

Uitgeverij: De wakkere Muis
ISBN: 978-90-859-2322-0
288 pagina’s
Prijs: € 17,95

De Woudprinses
Deel 4 uit de serie Prinsessen van Fantasia nu ook als paperback! De rust in Fantasia wordt opnieuw verstoord als de Nai-Lai stam besluit Yara, de Woudprinses, de oorlog te verklaren.

Uitgeverij: De wakkere Muis
ISBN: 978-90-859-2320-6
288 pagina’s
Prijs: € 17,95

Gefeliciteerd Anita van Son, deel 1 t/m 4 van de Prinsessen van Fantasia komen jouw kant op!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.