31. C Fantastisch Feestdagen Festijn- Win The Angel Codes van Patty Harpenau!

December was bij Banger Sisters een echte feestmaand, want wij vierden deze laatste maand van 2015 ons Fantastisch Feestdagen Festijn! De hele maand december gaven we elke dag prijzen weg. Deze keer maakte je kans op The Angel Codes van Patty Harpenau! Heb jij ook mee gedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

The Angel Codes – Patty Harpenau
Een praktische workshop waarin Patty Harpenau ons in contact brengt met de oude kennis van de Angelologie.

The Angel Codes bestaan uit geschreven kennis, wijsheid voor het hoofd en het hart aan de hand van de levensboom. Een Angelologist gebruikt het overzichtelijke schema van deze levensboom zoals een mathematicus zijn liniaal. Maar The Angel Codes bestaan ook uit ongeschreven kennis, ‘onzichtbare’ kennis en wijsheid voor de ziel die tot leven komt doordat je het voelt en ervaart.

Engelen gebruiken graag beeldentaal om te communiceren, vandaar dat de kaarten van The Angel Codes in dit pakket zo ontworpen zijn dat hun afbeeldingen je in contact brengen met hun frequenties. Het leren leggen van de kaarten zal je heel veel inzichten geven over de weg die je ziel in dit leven heeft af te leggen. Ten slotte leren The Angel Codes je het Thebaanse handschrift van de Engelen. Met gebruik van dit handschrift kun je petities – verzoeken om hulp of kracht – schrijven.

Uitgeverij: Karakter
ISBN: 9789045200071
Prijs: € 22,95

Gefeliciteerd mevrouw A van Gorp, The Angel Codes komen jouw kant op!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.