4. Fantastisch Feestdagen Festijn- Win De reizigers van Metropole van Wessel de Valk!

December is bij Banger Sisters een echte feestmaand, want wij vieren deze laatste maand van 2015 ons Fantastisch Feestdagen Festijn! De hele maand december gaan we elke dag prijzen weggeven. Deze keer maakte je kans op De reizigers van Metropole van Wessel de Valk! Heb jij ook mee gedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

De reizigers – Metropole van Wessel de Valk
Wanneer Iskander Bregt nietsvermoedend op het terras van Hotel Metropole in Brussel zit, wordt hij geconfronteerd met een huiveringwekkend, schel geluid. Als enige gast blijft hij op het terras zitten. Tot hij een in het zwart geklede man ontdekt, die er voor de explosie niet was geweest. Iskander besluit hem te volgen. Daarbij wordt hij onverwacht geholpen door een onbekende vrouw. Enkele uren later wordt hij wakker in zijn eigen restaurant in Noord-Spanje. Gedurende acht dagen verschijnen en verdwijnen mensen door heel Europa, elkaar achtervolgend om achter de identiteit van de man in het zwart te komen. Wie is hij? Wie zijn Reizigers? Welk rol speelt Iskander in deze even mysterieuze als gewelddadige reis?

De reizigers van Metropole is een adembenemend verhaal, dat de lezer niet loslaat. Van de eerste tot de laatste pagina neemt Wessel de Valk zijn lezers mee in een fascinerende, nieuwe manier van reizen die zowel spannend als intrigerend is. Het maakt ‘Reizigers van Metropole’ tot een zeer toegankelijke pageturner.

Uitgeverij: Macc
ISBN: 9789078437277
277 pagina’s
Prijs: € 16,95

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, De reizigers van Metropole komt jullie kant op!
* Marita Feenstra
* Jacques Leliveld
* Susanna Zaaijer

written by

1 reactie op Fantastisch Feestdagen Festijn- Winnaars De reizigers van Metropole van Wessel de Valk!

  1. vandaag 7 januari ontving ik dit boek. In eerste instantie geen idee waar ik dat mee gewonnen kon hebben… maar na enig speurwerk ontdekte ik deze mededeling. Compleet gemist.. Heb geen mail ontvangen met die melding. Bedankt Nancy en nog een voorspoedig 2016.
    Groetjes
    Jacques

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.