31. A Fantastisch Feestdagen Festijn- Win de blu ray van Binnenstebuiten (412x349)

December was bij Banger Sisters een echte feestmaand, want wij vierden deze laatste maand van 2015 ons Fantastisch Feestdagen Festijn! De hele maand december gaven we elke dag prijzen weg. Deze keer maakte je kans op de blu ray van Binnenstebuiten! Heb jij ook mee gedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Binnenstebuiten
Riley wordt net als iedereen door haar emoties geleid: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in Hoofdkwartier, het bestuurscentrum in het hoofd van Riley. Daar geven ze haar advies voor de dingen van het dagelijkse leven. Riley en haar emoties doen hun best om aan het nieuwe leven in San Francisco te wennen, maar dan gebeurt er iets wat het Hoofdkwartier op stelten zet. Plezier, de belangrijkste emotie van Riley probeert er het beste van te maken, maar de anderen kunnen het maar niet eens worden over hoe ze moeten omgaan met de nieuwe woonplaats, het nieuwe huis en de nieuwe school.

Deze leuke, ontroerende en grappig film is inmiddels verschenen op dvd en blu ray.
Disney feest ook mee vandaag en van hen mogen we dan ook maar liefst vijf lezers blij maken met de blu ray van Binnenstebuiten!

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de blu ray van Binnenstebuiten komt jullie kant op!
* Jordy vd Broek
* Marcel van der Kolk
* Meggy Tarimer – van eerdewijk
* Willemijn Groen
* Angela Bartels

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.