December staat natuurlijk in het teken winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk… cadeautjes! Het worden dit jaar bij Banger Sisters dan ook de Happy Hebberige Holidays want we gaan in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op 10 blind dates van Ashley Elston. Doe mee en wie weet win jij deze prijs!

10 blind dates – Ashley Elston
Een hilarische en hartverwarmende YA-romance over vriendschap, liefde en familie.

Sophie wil maar één kerstcadeau: een beetje vrijheid van haar overbeschermende ouders. Wanneer die besluiten de kerstdagen ergens anders te vieren, verheugt Sophie zich op wat privétijd met haar vriendje Griffin. Totdat ook Griffin behoefte aan vrijheid blijkt te hebben…
Met een gebroken hart vlucht Sophie naar het huis van haar grootouders, om samen met de rest van haar familie de feestdagen door te komen. Haar oma bedenkt een (niet zo) briljant plan om Griffin te vergeten: de komende tien dagen zal ieder familielid een blind date voor Sophie organiseren. Zo regelt haar nichtje Sara een superknappe jongen én kaarten voor een exclusief feest. En haar gekke tante Patrice bezorgt Sophie de hoofdrol in een levende kerststal – met een jongen die nauwelijks tot haar schouders komt én een krijsende baby. Wanneer Griffin haar toch smeekt om een tweede kans, is Sophie in de war. Zou het kunnen dat ze gevoelens heeft voor iemand anders?

De filmrechten van 10 blind dates zijn verkocht aan de makers van de Netflix-hit To All the Boys I’ve Loved Before!

Ook kans maken op deze mooie prijs?
Stuur een mail met als onderwerp 10 blind dates naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 2 januari 2020

written by

2 reacties op Happy Hebberige Holidays bij Banger Sisters: Win 10 blind dates van Ashley Elston!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.