December staat natuurlijk in het teken winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk… cadeautjes! Het worden dit jaar bij Banger Sisters dan ook de Happy Hebberige Holidays want we gaan in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op De Smaragden Troon van Evi F. Verhasselt. Doe mee en wie weet win jij deze prijs!

De laatste erfgenaam 2 ~ De Smaragden Troon – Evi F. Verhasselt
De kist sloot me in.
Het was aardedonker.
En ik was nog nooit zo misselijk geweest.
Na een woelige tocht over het Nauw, zet Eleanora voet aan wal in Thrill, de hoofdstad van Eliflain. In haar eentje probeert ze zich te redden, maar al snel wordt duidelijk dat ze een pion is in een spel waarvan ze de regels niet kent. Terwijl een nachtmerrie haar tot aan de rand van de vergetelheid brengt en haar onvermoede krachten angstwekkende proporties aannemen, moet Eleanora tot het uiterste gaan om haar ware naam te redden.
In De Smaragden Troon, het tweede boek in de serie De Laatste Erfgenaam van Evi F. Verhasselt maakt de lezer kennis met het thuisland van de Ilf, waar Eleanora meegesleurd wordt in een kluwen van intriges. Wat is het geheim van de Ouden? Welke rol speelt Eleanora in dit mysterie? En wie zal er zetelen op de Smaragden Troon?

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp De Smaragden Troon naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 11 december 2019

written by

2 reacties op Happy Hebberige Holidays bij Banger Sisters: Win De Smaragden Troon van Evi F. Verhasselt!

  • Dag Ilja,

   Goed dat je dat vraagt! Nee, de boeken zijn niet los van elkaar te lezen. Ik schets in de Smaragden Troon wel heel kort wat er ook alweer gebeurde in de Saffieren Troon, maar je mist toch een heleboel als je deel één niet gelezen hebt.

   Groetjes,
   Evi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.