December staat natuurlijk in het teken winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk… cadeautjes! Het worden dit jaar bij Banger Sisters dan ook de Happy Hebberige Holidays want we gaan in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op Doornroosje van Jessica Courtney-Tickle. Doe mee en wie weet win jij deze prijs!

Muziekboek Doornroosje – Jessica Courtney-Tickle
In deze navertelling van het klassieke ballet De schone slaapster ontmoeten we de koning en de koningin, als ze een feest geven om de geboorte van hun dochter prinses Aurora te vieren.
Een boze fee komt binnen en spreekt een verschrikkelijke vloek uit over het kleine prinsesje.
Zou er nog iemand zijn die haar kan helpen?
Er zit muziek in dit boek. Op elke bladzijde kun je op een noot drukken, waardoor het verhaal tot leven komt met muziek van Tsjaikovski’s Doornroosje, je hoort de bekende klanken van een echt orkest! Aan het eind van het boek vind je alle muziek nog een keer! (De meegeleverde batterij kan worden vervangen).

Ook kans maken op deze leuke prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Doornroosje naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 19 december 2019

written by

2 reacties op Happy Hebberige Holidays bij Banger Sisters: Win Doornroosje van Jessica Courtney-Tickle!

  1. Super mooi boek echt iets voor kinderen om, uit voor te lezen.Ook leuk dat het ook nog geluid heeft dat maakt het nog leuker voor kinderen, dan een gewoon boek, weet zeker dat ze stil zijn en luisteren naar het verhaal!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.