December staat natuurlijk in het teken winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk… cadeautjes! Het worden dit jaar bij Banger Sisters dan ook de Happy Hebberige Holidays want we gaan in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maak je kans op een Crayola Washimals set. Doe mee en wie weet win jij deze prijs!

Kleur, verzorg en was je schattige kleine huisdieren, daar staan de Crayola Washimals voor!

Crayola brengt een reeks van verzameldieren om in te kleuren en te personaliseren. Geef je lievelingsdieren een kleurrijk design! Daarna gaan de Washimals dieren in bad waar ze schoon gespoeld worden met water. Het badje werkt echt als een douche; even pompen waardoor de Washimals-figuren nat worden, schrobben met de borstel, naspoelen, laten drogen en opnieuw beginnen. Zo zijn er eindeloze mogelijkheden om je dier te decoreren met kleur.

De Washimals zijn ideaal voor het verbeteren van de motorische vaardigheden en geven kinderen het gevoel dat ze voor iemand zorgen. Alle fantasie en creativiteit kan geuit worden met de afwasbare viltstiften van Crayola. Ook andere Crayola viltstiften zijn te gebruiken om de diertjes in te kleuren. Ideaal is dat de inkt van de viltstiften afwasbaar is van huid en kleding.

Ook kans maken op deze leuke prijs?
We mogen twee van deze leuke Crayola Washimals sets weggeven
Stuur een mail met als onderwerp Washimals naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 29 december 2019

written by

7 reacties op Happy Hebberige Holidays bij Banger Sisters: Win een Crayola Washimals set!

  1. Washimals dat is altijd al een heel super grote wens geweest voor dit meisje maar ze heeft ze nog niet omdat haar ouders dit niet kunnen
    bekostigen Wie weet wint ze nu haar felbegeerde Washimals Wat zou ze
    gelukkig zijn dat haar wens om ook Washimals te mogen hebben

  2. Dit stond op het wensenlijstje van mijn dochter. Ze heeft het van Sinterklaas niet gekregen, dus misschien wel voor haar verjaardag in het nieuwe jaar! Ik doe daarom graag mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.