December staat natuurlijk in het teken winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk… cadeautjes! Het worden dit jaar bij Banger Sisters dan ook de Happy Hebberige Holidays want we gaan in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Doe mee en win fantastische prijzen! We zijn deze Happy Hebberige Holidays op Banger Sisters gestart met een wel heel gave prijs, het Banger Sisters Winterpakket. Ook meegedaan, kijk snel of je hebt gewonnen!

Op deze eerste dag van de laatste maand van 2019 gaan we van start met onze inmiddels beroemde feestmaand. De eerst prijs die we gaan weggeven tijdens de Happy Hebberige Holidays is er eentje voor de winter én de echte Banger Sisters fans: het Banger Sisters Winterpakket!

Het Banger Sisters Winterpakket bevat een ijskrabber, onmisbaar om je ramen ijsvrij te maken deze winter. Daarnaast zo’n mooie glimmende boekenlegger om bij te houden waar je bent gebleven in dat heerlijke boek op de winteravond en als laatste doen we er nog een fijne pen bij, altijd handig! Dit Winterpakket zit natuurlijk verpakt in de enige, echte Banger Sisters shopper.

Gefeliciteerd Anna de B. uit Zwolle, het Banger Sisters Winterpakket komt zo snel mogelijk jouw kant op!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.