December stond natuurlijk in het teken winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk… cadeautjes! Het waren dit jaar bij Banger Sisters dan ook de Happy Hebberige Holidays want we gaven in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weg. Bij deze winactie maakte je kans op Doornroosje van Jessica Courtney-Tickle. Heb je ook meegedaan, kijk dan snel of je hebt gewonnen!

Muziekboek Doornroosje – Jessica Courtney-Tickle
In deze navertelling van het klassieke ballet De schone slaapster ontmoeten we de koning en de koningin, als ze een feest geven om de geboorte van hun dochter prinses Aurora te vieren.
Een boze fee komt binnen en spreekt een verschrikkelijke vloek uit over het kleine prinsesje.
Zou er nog iemand zijn die haar kan helpen?
Er zit muziek in dit boek. Op elke bladzijde kun je op een noot drukken, waardoor het verhaal tot leven komt met muziek van Tsjaikovski’s Doornroosje, je hoort de bekende klanken van een echt orkest! Aan het eind van het boek vind je alle muziek nog een keer! (De meegeleverde batterij kan worden vervangen).

Gefeliciteerd Ina Keizer-Keijzer, Doornroosje komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Niet gewonnen? Via onderstaande link kun je het boek bestellen!
[bol_product_links block_id=”bol_5e0a1f6e0d583_selected-products” products=”9200000093568419″ name=”Muziekboek Doornroosje – Jessica Courtney-Tickle” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.