December staat natuurlijk in het teken van winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk… cadeautjes! Het worden dit jaar bij Banger Sisters dan ook de Happy Hebberige Holidays want we gaan in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Doe mee en win fantastische prijzen! Bij deze winactie maakte je kans op kaartjes voor de film Hors Normes. Ook meegedaan, kijk snel of je hebt gewonnen!

Hors Normes (The Specials)
De nieuwe film van het regisseursduo Éric Toledano en Olivier Nakache (de makers van Intouchables) vertelt het bijzondere verhaal van twee goede vrienden, die zich met hart en ziel inzetten voor autistische kinderen die zonder hen geen plek hebben in de maatschappij. De film is uit het leven gegrepen, met ijzersterke rollen van acteurs Vincent Cassel en Reda Kateb. De ontwapenende kinderen winnen meteen je hart.

Al meer dan 20 jaar runt Bruno (Cassel) een opvang voor autistische kinderen die nergens anders terecht kunnen. Wanneer ouders en zorginstellingen het echt niet meer weten, geeft Bruno hen een thuis. Zijn goede vriend Malek (Kateb) leidt met zijn organisatie jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen. Tijdens dit traject wisselen humoristische en confronterende situaties zich af en ontstaan er bijzondere vriendschappen.

Hors Normes (The Specials) is een oprechte film met een inspirerende boodschap.
Nieuwsgierig naar deze mooie film? Bekijk hier alvast de trailer.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de kaartjes voor de film Hors Normes komen zo snel mogelijk jullie kant op!

* J. van Erp
* Anita Lanke-Epping
* Nancy van der Zwan
* Sevda Gunendi
* Mark Nuus

written by

1 reactie op Happy Hebberige Holidays bij Banger Sisters: Winnaars kaartjes voor de film Hors Normes!

  1. Ah wat leuk om te lezen dat ik kaartjes heb gewonnen! Heel erg bedankt, als de kaartjes binnen zijn ga ik er een leuke filmavond van maken!

    Groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.