Bij Banger Sisters vieren we deze laatste maand van 2021 het Fantastisch Feestdagen Festijn! Heel december staat in het teken van gezelligheid, feestdagen en natuurlijk… cadeautjes! In deze feestelijke decembermaand gaan we dan ook een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Doe mee en win fantastische prijzen! We gingen dit Fantastisch Feestdagen Festijn op Banger Sisters van start met een wel heel gave prijs, het Banger Sisters Winterpakket! Heb je ook meegedaan, kijk dan snel of jij hebt gewonnen!

Op de eerste dag van de laatste maand van 2021 gingen we van start met onze inmiddels beroemde feestmaand. De eerst prijs die we gingen weggeven tijdens ons Fantastisch Feestdagen Festijn is er eentje voor de winter én de echte Banger Sisters fans: het Banger Sisters Winterpakket!

Het Banger Sisters Winterpakket bevat een ijskrabber, onmisbaar om je ramen ijsvrij te maken deze winter. Daarnaast zo’n mooie glimmende boekenlegger om bij te houden waar je bent gebleven in dat heerlijke boek op de winteravond en als laatste doen we er nog een fijne pen bij, altijd handig! Dit Winterpakket zit natuurlijk verpakt in de enige, echte Banger Sisters shopper.

Gefeliciteerd Antje uit Groningen, het Banger Sisters Winterpakket komt zo snel mogelijk jouw kant op!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.