12 mei was het Moederdag en Banger Sisters had natuurlijk speciaal een Moederdag~winactie.  Alle moeders, stiefmoeders, pleegmoeders, schoonmoeders, hondenmoeders, kattenmoeders, écht alle moeders konden meedoen voor zo’n heerlijk Home Fragrances Vetiver-Mandarin pakketje van Kneipp! Heb jij ook meegedaan, kijk snel of je hebt gewonnen.

Vetiver-Mandarin
Just relax and unwind! Een zonnige frisse, vrolijke geur. Fruitig, kruidig. Heerlijke geurstokjes en geurkaarsen voor in huis met verrassende natuurlijke geurcombinaties. Zo creëer je in elke ruimte een bijzondere sfeer en maak van je huis een rustgevende omgeving. Deze zorgvuldig geselecteerde Kneipp geuren zijn composities van natuurlijke etherische oliën en zijn niet alleen aangenaam om te ruiken, ze hebben ook een positief effect op je stemming. Kneipp heeft al ruim 125 jaar ervaring met geuren en de effectiviteit van geuren op de gemoedstoestand. De producten geven je een lekker gevoel, zijn van hoogwaardige kwaliteit en geïnspireerd door de natuur.


Banger Sisters mocht maar liefst drie heerlijke pakketten Kneipp Home Fragrances weggeven met daarin de Fragrance sticks en een Scented candle in de geur Vetiver-Mandarin.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, jullie prijs is onderweg!
* Mevrouw Visser
* Sanneke uit Leuven
* Ben Verboven

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.