speciale-winactie-samen-met-mieke-wijnants-recenseertMet zo’n gezellige lang weekend voor de deur was een leuke winactie natuurlijk pas echt gezellig. En omdat we bij Banger Sisters erg veel van gezelligheid houden hadden we deze keer een hele speciale winactie. Samen met de boekenblog Mieke Wijnants Recenseert gaven we namelijk een boekenpakket weg van Rob van Spanje. Hoewel samen, we organiseerden deze winactie samen, maar gaven ieder een pakket weg. Dat was dus dubbel kans! Ook meegedaan, lees dan snel verder om te zien of jij dit mooie boekenpakket van Rob van Spanje hebt gewonnen!

 

Feestdagen vier je samen en dat is precies wat deden, samen met de boekenblog Mieke Wijnants Recenseert! We gaven beide een mooi boekenpakket weg van Rob van Spanje. Ontzettend leuk natuurlijk, maar welke boeken kon je precies winnen? We zetten ze graag voor je op een rijtje:

 

van-werkloos-tot-depressiefVan werkloos tot depressief
‘Van werkloos tot depressief’ is een autobiografisch verhaal: een zeer openhartige beschrijving van een jarenlange zoektocht naar een nieuwe toekomst.
Onderwerpen die de revue passeren zijn onder andere: Wat betekent het om werkloos te worden en te zijn? Met welke instanties krijg je te maken? Het aparte wereldje van re-integratie en is dit geldverspilling? Volledig arbeidsongeschikt en chronisch depressief; wat is dat?
Het boek is vlot geschreven, leest heel gemakkelijk en is daardoor toegankelijk voor een breed publiek. Rode draad: Hoe moeilijk kan het zijn om beperkingen te accepteren en een nieuwe koers in te slaan? Een absolute aanrader voor lotgenoten en hulpverleners!

 

vis-op-vrijdag-rob-van-spanjeVis op vrijdag
De auteur staat regelmatig even stil bij de doodgewone dingen in het leven. Het is die ene glimlach, dat enkele bloempje dat bloeit; je hoeft het alleen maar te zien.
‘Wat je ziet, schrijf je gewoon op,’ zegt de auteur. Als hij schrijft, voelt hij zich als een vis in het water.
De columns zijn geregeld getekend door de levenservaring van de auteur. Werkloos, depressief, een hersenbloeding. Wat doet dat allemaal met je? Dat raakt niet alleen jezelf maar vooral ook degenen die je lief zijn. Maar hij schrijft ook over feestelijke aangelegenheden en heel wat andere luchtige onderwerpen. Ook momenten van bezinning op dingen die er in het leven echt toe doen. Heel makkelijk leesbare stukjes, voor iedereen herkenbaar. Het is juist de afwisseling in deze thema’s die de kracht vormt van deze bundel. Meestal serieus en toch altijd weer met een vleugje humor. ‘Zonder humor ga ik eerder dood dan mijn planning is,’ zo schrijft de auteur zelf…

 

 

ik-hengel-maar-wat-rob-van-spanjeIk hengel maar wat
Ik hengel maar wat is de tweede columnbundel van Rob van Spanje.
Evenals Vis op vrijdag, een bonte en gevarieerde verzameling. Ogenschijnlijk speelse, maar vaak toch o zo serieuze overpeinzingen. In alle opzichten ook nu weer: meestal serieus, altijd met een glimlach. De thema’s liggen volgens de auteur gewoon op straat. Deels plukt hij ze ook uit zijn eigen leven.
De auteur weet regelmatig zelfs zwaarwegende thema’s te relativeren waardoor ze  ineens in een notendop blijken te passen. Maakt het leven wat overzichtelijker. Het liefst noemt hij zijn columns gewoon stukjes. Heel makkelijk leesbaar en voor iedereen herkenbaar.

 

Gefeliciteerd Els Collignon, het boekenpakket van Rob van Spanje komt zo snel mogelijk jouw kant op!
Daarnaast feliciteren wij ook Marij Brand die het boekenpakket van Rob van Spanje heeft gewonnen bij Mieke Wijnants Recenseert.

written by

2 reacties op Speciale winactie samen met Mieke Wijnants Recenseert: Winnaar boekenpakket van Rob van Spanje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.