Waanzinnige Winter Wedstrijd - 21 Uiltje knappen

December staat natuurlijk in het teken van winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk cadeautjes! Het wordt dit jaar bij Banger Sisters een waanzinnige winter want we gaan in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Doe mee en win fantastische prijzen!
Vandaag kun je bij de Waanzinnige Winter Wedstrijd op Banger Sisters kans maken op een wel hele warme prijs van Uiltjeknappen.

Relaxen, soezen, sluimeren… alles wat je hiervoor nodig hebt vind je bij Uiltjeknappen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hangmat of een heerlijk loungematras, maar ook kussens om heerlijk op weg te dromen en mooi bedtextiel om lekker onder weg te kruipen. Voor de allerkleinsten heeft Uiltjeknappen een uitgebreid assortiment, van bad- en bedtextiel tot muziekdoosjes. Ook voor de babyuitzet of een origineel kraamcadeautje ben je bij Uiltjeknappen aan het goede adres.

Een wel heel leuk artikel van Uiltjeknappen is de Magnetron knuffelkat uit de serie Warmies. Deze knuffelkat is een knuffel die opgewarmd kan worden in de magnetron. Zo heb je overdag een leuk knuffelbeest en ’s nachts een zachte, warme vriend die het inslapen wat makkelijker maakt. Overigens is de knuffelkat niet alleen leuk voor kinderen…

Speciaal voor de waanzinnige Winter Wedstrijd van Banger Sisters stelde Uiltjeknappen zo’n Warmies magnetron knuffelkat ter beschikking.
Wil jij kans maken op deze warme knuffelkat?
Like Uiltjeknappen op Facebook en geef antwoord op de volgende vraag:

Naast de magnetronknuffel heeft Uiltjeknappen nog twee productengroepen die opgewarmd kunnen worden in de magnetron. Welke twee productengroepen bedoelen wij?

Stuur je antwoord, samen met je naam en adresgegevens, voor 28 december 2014 naar winnen@bangersisters.nl
Vermeld als onderwerp Uiltjeknappen .

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.