Waanzinnige Winter Wedstrijd - 9 Piepschuimdecoratie

December staat natuurlijk in het teken winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk cadeautjes! Het wordt dit jaar bij Banger Sisters een waanzinnige winter want we gaan in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Doe mee en win fantastische prijzen!
Deze ronde maak je tijdens de Waanzinnige Winter Wedstrijd op Banger Sisters kans een bijzonder leuke prijs van Piepschuim Decoratie.

Bij Piepschuim Decoratie zijn ze wel heel handig en veelzijdig met piepschuim. Ze maken er de meest mooie dingen van. Wist je bijvoorbeeld dat ze ook een gedeelte van het decor van de TV Kantine hebben gemaakt? Het decor waar de verschillende typetjes in staan, de letters van de Pacific Princess en het zwembad, allemaal vakwerk van Piepschuim Decoratie. Voor ondernemingen maken ze handig het logo van piepschuim, een mooie binnenkomer voor alle klanten, en voor winkels prachtige decoratie voor hun etalages.

Dat is natuurlijk mooi, maar ook voor bij je thuis kan Piepschuim Decoratie wat leuks bedenken, want ideeën hebben ze meer dan genoeg, van grote decoratie tot kleine details. Ook een mooi item zijn hun namen in piepschuim. Uiteraard bijzonder leuk en apart voor op de baby- of kinderkamer, maar wat dacht je van een mooie spreuk in je huiskamer of keuken? Mooi afgewerkte letters in een vrolijk of strak design naar keuze.

Ook Piepschuim Decoratie doet mee aan onze Waanzinnige Winter Wedstrijd. De winnaar mag een naam naar keuze uitzoeken tot een max. bedrag van € 50,-
Ook kans maken op je naam in piepschuim van Piepschuim Decoratie?
Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Piepschuim Decoratie is onderdeel van een webwinkel, wij willen graag de naam van deze webwinkel van je weten.

Mail je antwoord met als onderwerp Piepschuim Decoratie naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden. Meedoen kan tot 16 december 2014

written by

2 reacties op Waanzinnige Winter Wedstrijd: Win je naam in piepschuim van Piepschuim Decoratie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.